Põhja-Tallinn võtab täna suve kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinna lauljatar Maia Vahtramäe
Põhja-Tallinna lauljatar Maia Vahtramäe Foto: Birgit Tuga

Ansambel Põhja-Tallinn vaatab täna suvele tagasi tunniajase kontserdiga Tallinna ööklubis Arena3.

Esitamisele tulevate lugude täpne nimekiri koostatakse tavaliselt vaid päev ja vahel kõigest mõned tunnid enne lavale astumist. «Räägime läbi, mis lood on valikus ja kes on meie publik. Lähtuvalt selles siis koostame kava,» rääkis Elu24-le bändi lauljatar Maia Vahtramäe.

Neiu sõnul arvestatakse kuuljate soovidega ka kohapeal. «Kindlasti püüame võimalikult palju fännidele meelejärgi olla ja soovidele vastu tulla,» lisas Maia. Hea näide sellest on Saaremaa Rannapidu, kus bändi hittlugu «Lähen ja tulen» kõlas publiku soovil lausa kolmel korral. Lauljatari sõnul on tore näha, et fännid selle loo peale hoogu lähevad, sest see annab omakorda energiat ka bändi liikmetele.

Esinemistele eelnevad tavaliselt korralikud pikad proovid. «Niisama lihtsalt ei tule midagi,» usub Maia, et hea kontserdi andmiseks tuleb kodutöö ära teha.

Lavavälimuse loomisega läheb neiul tavaliselt pool tundi, vahel ka veidi rohkem. «Kõik oleneb sellest, milline ma parasjagu olla tahan. Tihtipeale on mulle abiks ka grimeerija Edith Eller, kes on väga andekas ja teab alati, kuidas asjale läheneda.»

Ööklubi Arena3 uksed avatakse kell 23.00. Lisainfo Facebookist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles