Liina Randperest saab raadiotups

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalopeno-Ralli Taco Expressis
Liina Randpere
Jalopeno-Ralli Taco Expressis Liina Randpere Foto: Jaana Juur

Uuno hommikuprogrammi «Totaalne ärkamine» juhivad esmaspäevast raadiotupsud Liina Randpere ja Erik Lill.

 

«Kõige pikemalt olen juhtinud naistele suunatud saadet «Hooaeg» ning seni kõige suurejoonelisem saade oli loomulikult 2011. aasta «Tantsud tähtedega» koos Mart Sanderiga,» rääkis oma tegemistest Liina Randpere.  

«Lisaks nendele saadetele olen juhtinud ja/või toimetanud teisigi väga erinevaid meelelahutusteoseid alates minu kõige esimesest «Tartu Terevisioonist» lõpetades näiteks kas või jalgpallisaatega «Lisaaeg» või kohe algava «Minu mees suudab» koos Kristjan Jõekaldaga,» ütles Liina Randpere.

«Teise ametina olen juba aastaid teinud treeneritööd andes lihas-, tantsu- ja venitustreeninguid Tallinna erinevates spordiklubides ning samuti oman lohesurfi instruktori sertifikaati.»

«Liikumine tasakaalustab ideaalselt pingelist tele- ja raadiotööd ja kindel on see, et ei ole paremat rohtu vaimsest tööst kurnatud inimesele kui üks mõnus tugev treening,» lisas Randpere.

 

Raadio Uuno omanikuks on Eesti suurim raadiogrupp AS Trio LSL. Muusikaformaadilt on Uuno pop-rock-raadio, põhirõhuga kahetuhandendate aastate ja hetke kuumematel hittidel.

 

Saatejuhid Liina Randpere ja Erik Lill on raadio Uuno hommikuprogrammis «Totaalne ärkamine» alates 3. septembrist.

 

 

« »

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles