Palju õnne! Russell Brand ja Geri Halliwell on paar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Geri Halliwell
Geri Halliwell Foto: MAVRIXONLINE.COM

Katy Perryst lahku läinud ja end Isabella Brewsteri käte vahelt leidnud Russell Brand on maha jätnud ka uue naise ning käib kohtamas Geri Halliwelliga.

Endine vürtsitüdruk Halliwell sai Brandiga kokku Londoni olümpial, mille lõputseremoonial mõlemad üles astusid. Russelli ja Geri suhted lähevad üha tõsisemaks, teab ajalehele The Sun vihje andnud Russelli sõber. «Nad on ka varem üsna mitmel korral kohtunud, kuid lähemalt sobitati tutvust olümpia lõputseremoonia proovide ajal. Suhe läheb üha tõsisemaks ning võib väita, et nad on kindel paar,» rääkis allikas ja lisas, et kuna neil on väga palju ühist, siis mõistavad nad üksteist lausa poolelt sõnalt. «Mees veedab naise pärast nüüd väga palju aega Londonis,» pidas allikas vajalikuks märkida.

Russelli teise sõbra väitel jättis mees Isabella Geri pärast maha. Paari nähti linnas romantilisel kohtingul. «Geri hoidis Russellil käest kinni täpselt samamoodi nagu mina oma naise kätt hoian. See oli nii armas,» rääkis staari sõber väljaandele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles