Getter Jaani käis jooksmas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani laulis Chihuahuadele
Getter Jaani laulis Chihuahuadele Foto: elu24.ee

Jooksutreeningutega alustanud Genka kolmas harjutuskord möödus paduvihmas ja mehe üllatus oli suur, kui talle teatati, et ta on läbinud oma kiireima kilomeetri, kirjutab ta blogis.

«Paduvihm. Tuuleiilid. Väga filmijooks oli. Paula Radcliffe, Paula Abdul, Paul Oja või keegi tutvustas end läbi Nike Running äppi mu kõrvaklapis ja nentis, et jooksin kõige kiirema kildi ja peaks sellest kõigile Facebookis teada andma. Ise arvan, et GPS tegi mingeid vigureid, sest kildi ajaks tuli kolm mintsa millegagi. Enne oli around 7,» arutles Genka, kuid hakkas siis pool-naljaga kahtlustama, et ehk ongi ta kadunud talent.

«A võib olla olengi kadunud jooksuvirtuoos nagu ma olen ka kadunud lauluvirtuoos. Michael Usain Bolton,» kirjutas Genka.

Eile päeval tegi oma esimese jooksutreeningu ka Getter Jaani. Rapla lähistel jooksnuna jäi ta paduvihma kätte, kuid läbis sellegipoolest pikema distantsi, kui alguses planeeritud.

«Suutsin kolm korda vihma kätte jääda, aga pean tunnistama, et väga mõnus oli. Vihma hakkas kallama just õigel ajal. Just siis kui mul meeletult palav hakkas,» kiitis Getter olusid.

«Olin täiesti kindel, et alustuseks jooksen vast kilomeetri või kaks, aga kuna enesetunne oli hea, jooksin aina edasi. Kokku läbisin 5 kilomeetrit,» rääkis Getter, kes uuesti plaanib jooksma minna juba täna ning kes järgmisest treeningust lubab fännidele ka pildimaterjali.

Suure ühisjooksmise korraldas eile ka tunnustatud aeroobikatreener Kristi Roosimägi, kes koos Facebookis kokku kutsutud pundiga läbisid koguni 21 kilomeetrit.

«Jooksin eile õhtul elus esimest korda nii pika distantsi läbi ja see oli oodatust palju kergem!! Kuigi ma ei ole väga palju jooksmas käinud, siis tundub, et töö aeroobikatreenerina on tulnud kasuks,» kommenteeris Kristi.

«Päeval sadas kohati ikka vägagi korralikult ja kahtlesin kui paljud viitsivad koos minuga jooksma tulla, aga kokku oli meid 18 inimest! See ületas kindlasti igasugused ootused!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles