Õnnetu hing! Lindsay Lohan varastas ehteid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: MAVRIXONLINE.COM

Lindsay Lohan on jälle pahandustes.

Naist ja tema assistenti Gavin Dolyle’i on kahtlusalused staari sõbra majas aset leidnud varguses, vahendab TMZ.

Lohani sõber Sam Magid võttis eelmisel nädalal ühendust Los Angelese politseiga ja teavitas ametnikke ehete vargusest. Vaatamata sellele, et mees püüdis hiljem oma ütlusi tagasi võtta, on politseil tänaseks ette näidata sõltumatu tunnistaja, kes saab tõestada Lindsay ja Gavini süüd.

Eile võttis politsei ühendust Lohani advokaadiga ja soovis staari küsitleda, kuid nende palve lükati tagasi. Lindsay põrutas New Yorki, et veeta seal aega koos oma pere ja sõpradega, kes usuvad, et naine on süütu.

Lohani sõber ja äripartner Claus Hjelmbak teab, et reis oli naisel plaanitud juba varem. «Reis New Yorki oli vajalik eelkõige töökohtumiste pärast ning see oli juba mõni aeg tagasi planeeritud. Tegemist ei olnud mitte mingi põgenemisega,» kinnitas Hjelmbak meediale.

Uurimisega kursis olevad allikad teadsid lisada, et Lindsay tegi siiski politseiga koostööd. Oletus, nagu staar põgenenuks uurimise eest Los Angelesest minema, on allikate sõnul alusetu, kuna staar on tuntud ja oleks vaid aja küsimus, kui kõmufotograafid ta tabaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles