Mimicryst lahkunud Kene: tundsin, et ma ei arene nii palju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi «Rat King» afterparty klubis Studio.
Õhtu etteaste tegi lauljatar Kene Vernik
Filmi «Rat King» afterparty klubis Studio. Õhtu etteaste tegi lauljatar Kene Vernik Foto: Viktor Burkivski

Eile vapustas Eesti alternatiivmuusikasõpru uudis, et Kene Vernik lahkub bändist Mimicry - Kene sõnul on see olnud suurepärane stardiplatvorm, ent ühelt hetkel jäi väheseks.

«Energia sai nagu otsa, ma ise tundsin, et ma ei arene nii palju - et arenen omaenda projektis palju rohkem. Otsustasin pühenduda üdini oma asjale, muidu see jääbki õhku, sest olen muuga kinni - isikliku arengu mõttes ja emotsionaalselt on mul parem jätkata sooloartistina ja omaloominguga,» rääkis Kene Õhtulehele.

Missugune tema soololooming on?

«Ma ei oskagi seda kirjeldada - see on proosaline. Võin nii palju öelda, et see on sada protsenti vastupidine - need, kellele ma olen oma laule lasknud, on mulle väga palju öelnud, et kui ma neid lugusid laulan, on aru saada, et see on täiesti minu asi,» räägib Kene õhinal. «See peegeldab mind ennast ja on rohkem tõetruu kui laulda kellegi teise loomingut. Paul laulab Mimicrys tõetruumalt kui mina, kuna see on tema enda looming,» võrdleb ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles