Galerii: tae kwon do Maailmameistrivõistlused Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23.–26. augustini 2012 toimusid Tallinnas, Saku Suurhallis tae kwon do Maailmameistrivõistlused.

Ürituse lõputseremooniast võttis osa ka Rahvusvahelise Taekwon-do Föderatsiooni president, Rahvusvahelise Võitluskunstide Komitee president ja ROKi (Rahvusvahelise Olümpiakomitee) liige Prof & Dr Chang Ung.

Üritusest  võttis osa üle 1000 sportlase 60st riigist (Koreast, Venemaalt, Jaapanist, USAst, Kreekast jne).

Maailmameistrivõistlused toimusid nii individuaalselt, kui ka meeskondlikult, viies distsipliinis: sparringus, kompleksharjutuses, purustamises, hüppetehnikas ja enesekaitses.

Spordisündmuse lõputseremoonia toimus pühapäeval, 26. augustil Saku Suurhallis

«Tae kwon do kümnendad juunioride ja viiendad seenioride maailmameistrivõistlused on sportlaste jaoks kõige olulisem mõõduvõtmine sellel aastal. Kokku saavad maailma parimad sportlased tae kwon do's. Ma loodan, et osavõtjad naudivad üritust ning sportlastel on võimalus näidata oma oskusi ja tehnikat kogu maailmale,»sõnas Chang Ung.

Tegu oli kogupere üritusega. Lõputseremoonia jooksul toimus maailmakuulsa Valgevene tsirkusetrupi värvikas etteaste ning suurejooneline sõu koos tulevärgiga.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles