«Äraostmatu» keerab endiselt vana Opeli rooli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken-Marti Vaher
Ken-Marti Vaher Foto: Toomas Huik

Kui osa riigikogu liikmeid püüab pilku ikka keskmisest uhkemate sõidukite, näiteks Hummeri roolis, siis «äraostmatu» Ken-Marti Vaher kasutab siiani 1997. aasta Opel Astrat.

Endise justiitsministri, Isamaa ja Res Publica Liidu juhatuse liikme  Ken-Marti Vaheri  Opel Astra  kere ilmutab isegi juba roosteplekke, kuid ta ei kavatse autot veel välja vahetada, kirjutab Kroonika.

«Jah, ma kasutan siiani 1997. aasta Opel Astrat, sest auto sõidab ja on heas korras, kulud väikesed ning minu vajadused tagasihoidlikud,» selgitas mees, kes aastate eest murdis ühes Taavi Veskimägi, Urmas Reinsalu ja Juhan Partsiga poliitikasse loosungiga «Meie oleme äraostmatud!»

Autovahetust pole Vaher ette võtnud ka seepärast, et ta ei pea õigeks  lasta maksumaksjatel  kinni maksta enda autoliisingut.

«Kuigi riigikogu liikmete suhtes on see siiani võimalik ehk JOKK (juriidiliselt on kõik korrektne), tähendab see sisuliselt seda, et  nelja aasta jooksul soetatakse  endale maksumaksja raha eest vara, mis ületab arusaama niinimetatud kulude hüvitamisest,» selgitas Vaher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles