Bedwettersi kitarrist toibub rängast traumast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. mail astus pealinna šefima rokiklubi Tapper lavale ansambel Bedwetters, et esitleda oma debüütalbumit "Meet the f#cking Bedwetters"
1. mail astus pealinna šefima rokiklubi Tapper lavale ansambel Bedwetters, et esitleda oma debüütalbumit "Meet the f#cking Bedwetters" Foto: AFP / Scanpix

Aastate eest MTV Euroopa Muusika-auhindade jagamisel Euroopa Uue Heli auhinna võitnud ansambli Bedwetters kitarrist Mihkel Mõttus (24) on õnnelik mees - siin on tõesti mängus jumalik vahelesegamine, et Mihkel (pildil koos sõber Heikki Tangiga) pärast kuu aja tagust õnnetust üldse omal jalal kõnnib ja pilli mängib...

«Käisin saunas ja hakkasin leiliruumist jõkke jooksma,» meenutab Mihkel üht kenasti alanud suveõhtut ajakirjas Kroonika. «Koht oli võõras ja öö oli pime – nii ei näinud ega osanud ma oodata suletud, toonitud klaasidega ust - ja jooksin sellest läbi... Vasaku jala kõõlused on labajalast läbi lõigatud ja viga sai ka vasaku õla lihas koos närvidega.»

Mihkel lebas kaks nädalat haiglavoodis, millele järgnes taastusravi, mis kestab tänaseni. «Alles mõne aja eest sain kõndima - lonkan veel, kuid vähemalt liigun,» seletab Mõttus. «Saja-protsendiliselt ei taastu ma ilmselt kunagi - kindel on aga see, et saan siiski täisväärtuslikku elu elada ja pilli mängida.»
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles