Lady Gaga Postimehele: ma ei pea mitte milleski kompromissile minema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

25. augustil täitub Lady Gaga Eesti fännide suur unistus – elusuuruses staar astub nende ette Tallinna lauluväljakul.

Staari maailmaturnee «Born This Way Ball» sai alguse 27. aprillil Seoulist Lõuna-Koreas ja tänaseks on lauljatar andnud 38 kontserti 14 riigis, kuid mitte ühtegi intervjuud ajakirjanikele.

Eestlastel õnnestus teha ajalugu – Lady Gaga andis ekslusiivse intervjuu lausa kahele väljaandele. Postimehe kultuuritoimetusest rääkis popstaariga telefonis Kaarel Arb.

Avaldame lõigu homses Postimehes ilmuvast intervjuust.
 

Sinu lava-show on tohutult massiivne ja meeletult kallis ning ühe eelmise tuuri ajal läksid sa selle tohutu maksumuse pärast isegi pankrotti.

Seekord mitte! Eelmisel korral me läksime tõesti pankrotti, aga seekord on kõik okei.

Seda on hea kuulda. Tuleb sul lavashow puhul ka kompromisse teha või saad sa teha kõike, mis vähegi pähe tuleb?

Ei, ma ei pea mitte milleski kompromissile minema. Minu show ja Born This Way Ball on vaba ruum ja kõik seal on selleks, et teha ükskõik milliseid otsuseid ja avaldada oma arvamust kõige kohta ning teada, et kõik on sinu suhtes vastuvõtlikud ega ole hukkamõistvad või eelarvamustes kinni. Kogu see balliidee, sellepärast me ei nimetagi seda tuuriks või show'ks või kontserdiks, ma tahan, et inimesed tunnetaksid, et neile saab osaks uudne ja täiesti eriline kogemus, kus nad on üksteisega koos ja tunnevad end koos ühtsena.
 

Loe pikemalt homsest Postimehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles