Tallinn Dolls loob Coca-Cola erikollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dollsi Coca-Cola kollektsioon
Tallinn Dollsi Coca-Cola kollektsioon Foto: Francesco Antonio de Caprariis

Sügisgarderoobi valides on Eesti trenditeadlikel naistel nüüd juures uus ahvatlus - Tallinn Dolls loob spetsiaalselt Coca-Colale ainulaadse rõivakollektsiooni.

126-aastase ajalooga ikoonbrändina on Coca-Colal olnud võimalus teha koostööd moemaailma säravaimate nimedega, kes on loonud brändist inspireeritud rõivakollektsioone ning kujundanud pudeleid Coca-Colale või Coca-Cola lightile.

«Säravate hetkede koos veetmine, rõõmu jagamine ning ajaga kaasas käimine on alati olnud osa Coca-Cola brändi olemusest. Pannes selle kokku trendika moebrändiga Tallinn Dolls on tulemuseks ootuspäraselt särtsakas kollektsioon, mis kindlasti selle kandjat märkamatuks ei jäta,» ütles Evelin Ojamets, Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht.

«Kuna Tallinn Dolls hingab ja elab popkunsti, siis väljakutse Coca-Cola kollektsiooni loomiseks tundus meie jaoks väga õige. Oleme tulemusega igati rahul ja ei jõua ära oodata, et kõik asjad juba lavale jõuaks. Nad on lihtsalt lavale loodud,» kommenteeris Tallinn Dollsi juht Mari Martin.

Esimest korda saab glamuurset punases-hõbedases-valges-mustas värvigammas kollektsiooni näha 30. augustil Tallinnas Katusekinos toimuval säraval esitlusel. Ühtlasi tuleb näitamisele Coca-Cola ja Tallinn Dollsi koostöös valminud lühifilm ning avatakse Itaalia fotograafi Francesco Antonio de Caprariis fotonäitus, mis jutustab kollektsiooni loo läbi piltide.

Üritusele on müügil piiratud kogus pileteid, mida saab osta Piletilevist.

Taustinfo:

Coca-Cola lõi 1886. aastal Dr. John Pemberton Atlantas, USAs. Praeguseks kuulub The Coca-Cola Company tootevalikusse enam kui 3500 jooki, mida müüakse rohkem kui 200 riigis.

Eestisse jõudis The Coca-Cola Company 1992. aastal. Meie toodete villijaks Balti riikides on Coca-Cola Hellenic, kes annab tööd ca 130 inimesele üle-Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles