Martini tüdruk Helen Adamsonil seisavad ees suured võimalused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Kalle Veesaar

Võrust pärit kaunis 25aastane lauljatar Helen Adamson, kes esindas Eestit Martini talendijahil Ibizal, rääkis Buduaarile saadud kogemusest ning paljastas ka oma favoriidid, kes tema arvates võitu kindlasti vääriksid. Kuidas Helenil Ibizal läks ja kui suureks hindab kaunitar võimalust ise võita, saab lugeda juba allpool olevast artiklist.

Kogu reisi peab Helen eelkõige vahvaks kogemuseks, kus iga konkurent endast parima pidi andma.

«Kindlasti oli see kogemus kogu eluks. Sain palju väga häid uusi tutvusi ja suure põhjuse Euroopas reisida, et tüdrukuid hiljem külastada. Kui mul tegelikult oli eelnevalt isegi mõningane eelarvamus, et erinevatest kultuuridest/maadest pärit inimesed väga hästi kokku ei sobi, siis enam ma nii ei arva. Kõik sõltub siiski indiviidist,» leiab Adamson.

«Martini rahvusvaheline žürii sai minu arvates hakkama väga võimeka teoga, nad valisid üheminutilise video, 100sõnalise tutvustuse ja piltide põhjal välja inimesed, kes sobivad Martini filosoofia ja väärtustega. See oli kindlasti üks põhjus, miks vähemalt meie grupi 14 tüdrukut omavahel väga hästi läbi said. Mul oli au lisaks tüdrukutele tutvuda ka korraldus- ja filmimeeskonnaga ja koostööd teha oma ala professionaalidega,» on Helen õnnelik, et niivõrd suurepärase kogemuse võrra rikkamaks sai. 

Kuigi Helen oli Ibizal 14 kandidaadiga 28 hulgast, õnnestus tal viimasel päeval kohtuda ka ülejäänud 14 neiuga. Kohtumine leidis aset pildistamisel, kus fotograafiks ülemaailmselt tuntud inimene.

«Tegelikult jah, oleme kohtunud kõikide tüdrukutega. Viimasel päeval toimus pildistamine, kus fotograafiks oli üks vägagi tuntud inimene ja seda maailmamastaabis, tema nime ma kahjuks enne 4. septembrit avaldada ei tohi, aga võin öelda, et viimastel aastatel on ta ka hakanud tegelema fotograafiaga,» salapäratses Adamson.

«Ma usun, et andsin endast antud hetke maksimumi, kuigi tagantjärele mõeldes oleksin teatud asju võibolla tahtnud paremini teha, kuid seal olles andsin endast parima. Tunnen ennast juba praegu väga hästi, sest Ibizal finaalis omandatud tutvustest ja kogemustest poleks ma osanud isegi unistada. Kõik finaalis kogetu oli meie kõigi jaoks kõvasti üle ootuste,» ei sea Helen võitmist hetkel esmaoluliseks.

Kandidaate peab kaunitar ise vägagi konkurentsivõimelisteks, kuid seda, keda žüriiliikmed ise favoriitideks peavad, ta öelda ei oska.

«Kandidaadid on tugevad, kuid kuna vähemalt 14 tüdrukuga õnnestus mul tuttavaks saada, siis tean, et paljud tüdrukud neist väärivad seda võitu ja kui võitma peaks mõni tüdruk, kellega eriti lähedaseks sain, siis tean, et võit läks õigesse kohta. Nüüd sõltub kõik sellest, mida ja keda Martini otsib. Kandidaadi juures on kindlasti oluline sõbralikkus, seltskondlikkus ja kindlasti on neil oma visioon ka reklaaminäo välimuse osas ning selle koha pealt ei reetnud ei kohtunikud ega ka meeskond kuidagi, kes võiks olla favoriit.»

Keda aga peab Helen konkurentide hulgast võiduvääriliseks?

«Ma ausalt öeldes ei kasutaks isegi sõna konkurent, sest Martini soovis pakkuda meile Ibizal elamust, kogemust ja nad said sellega suurepäraselt hakkama. Vahepeal me tõesti unustasime ära, et tegemist on võistlusega. Pigem oli tunne, nagu oleksime toreda sõprade seltskonnaga puhkusele sõitnud. Kuid tüdrukutest, kellega mina lähedaseks sain, väärivad minu arvates võitu Hollandi esindaja Donnya, Poola tüdruk Katarzyna, Elizabeth Inglismaalt, Barbara Hispaaniast, Asta Leedust. Teisest grupist jäid positiivsete ja sõbralikena silma Lõuna-Aafrikast Dannalize ja Portugalist Fernanda,» nendib Helen, et võiduvõimalus on kokkuvõttes päris mitmel kaunitaril.

Kuna kogu võistluse eesmärgiks on siiski valida välja see üks õnnelik, keda ootavad ees kingitused, reisid ja muidugi ka suur elumuutus, siis küsisime Heleni käest, kui oluline on tema jaoks võit tegelikult.

«Ütlen täiesti ausalt - juba praegu omandatud kogemused tähendavad mulle väga palju, kuid võit tähendaks minu jaoks hoopis uue maailma avanemist. Nagu eelmise aasta meeste Kisser Castingu võitja Yurj Buzzi ütles, oli võit tema jaoks trepi esimene aste. Sama arvan ka mina. See on esimene suur samm unistuste täitumise suunas.»

«Ma usun, et niivõrd väärika ja tuntud brändi reklaaminäoks olemine annaks mulle pikas perspektiivis võimalused ja niiöelda hääle loomade aitamiseks ning loomaõiguste eest seismiseks. Lühikeses perspektiivis tähendaks see koostööd suurepäraste ja andekate inimestega, palju reisimist ja tohutut enesearengut.»

«Iga uus kogemus avab meile uksi, missuguseid uksi täpsemalt, seda näitab ainult aeg. Mõtlesime tüdrukutega ka isekeskis läbi selle sündmuste jada, mis meid tegelikult Martini Royale Castingu juurde tõi ning minu jaoks algas see sündmuste jada tegelikult juba umbes 8 aastat tagasi,» ütleb Helen, et iga uus väljakutse on mõnes mõttes alles algus ning kaotada pole ju midagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles