Kanye West osaleks superstaarisaates vaid 18 miljoni dollari eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West
Kanye West Foto: SCANPIX

Kanye Westist võib saada kohtunik USA superstaarisaates «American Idol».

Telekanal Fox peab selles osas hetkel räppariga tõsiseid läbirääkimisi, vahendab TMZ.

Produktsiooniga seotud inimeste sõnul on läbirääkimiste juures kõige keerulisem just eelarve küsimus, sest Kanye nõuab töö eest vähemalt 18 miljonit dollarit. Sama suur summa kukub ka kohtunik Mariah Carrey kukrusse.

Enne Westi oli kaalumisel ka Nicki Minaji osalemine, kuid see mõte ei meeldinud Careyle, kes üritas meeleheitlikult läbi suruda ideed, et lauljaid võiks hinnata tema hea sõber Lenny Kravitz.

Saate «American Idol» teemadega hästi kursis olev ajakirjanik Brian Mansfield kiitis ideed Nicki Minaji osalemisest.«See naine ei hooli, mis inimesed temast arvavad ja saaks seetõttu olla väga aus ja otsekohene. Saade vajab kedagi, kes asjad liikuma paneb ning osalejaid veidi raputab. Nicki võiks olla kas totaalne hitt või katastroof,» ei jätaks staar mehe sõnul mitte kedagi külmaks.

Kaalumisel on olnud ka kantrimuusika staarid Keith Urban ja Brad Paisley, kuid telekanali Fox juhid usuvad, et vaatajanumbreid võiksid kergitada just räpimaailmaga seotud nimed.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles