Kõmublogija Perez Hilton usub, et Roberti ja Kristeni suhe on läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perez Hilton
Perez Hilton Foto: Matt Sayles/AP

Hollywoodi kõmublogija Perez Hilton usub, et Robert Pattinson on leidnud rahu ning ei kavatse Kristeniga uuesti suhtesse astuda.

«Näib, et palavalt armastatud särasilm on leppinud õnnetu reaalsusega – Kristen Stewarti impulsiivse otsusega Rupert Sandersiga samm kaugemale minna,» kirjutab Perez oma blogis.

Mees usub, et Kristen on ikka veel armunud, kuid soovitab naisel aru pähe võtta ja Robert tuleb rahule jätta.

«Videviku» saaga produktsioonifirma Summit Entertainment’i siseasjadega kursis olev allikas kinnitas Stewarti emotsionaalset seisundit. «Kristen on kindlasti Robisse armunud ja piinleb hetkel lahkuminekust põhjustatud vaevade käes. Naine tahab meest tagasi, aga Rob pole temaga isegi rääkimisest huvitatud. See teeb asjad väga mitmel moel keeruliseks – nad ei saaks koos isegi filmi promoüritustel viibida. Võimalus, et neid veel ühes ruumis näeb, on väga väike. Mõlemad tahavad ebamugavaid olukordi vältida ning hoiduvad koos intervjuude andmisest,» rääkis allikas.

Perez Hilton usub, et nii ongi vist kõige õigem. «Kes teab, ehk suudavad nad ühel heal päeval oma sõpruse taastada. Mõlemad on noored ja kõik võib juhtuda. Soovime neile parimat,» lisas Perez.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles