Kuhu kadusid, Tõehetke-Lilit?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hakkajad näitsikud Lilit Kaaret, Triinu Hoolma ja Gätlin Roosimägi haarasid nuustikud ja tegid limusiinireklaamis seksikat tantsu.
Hakkajad näitsikud Lilit Kaaret, Triinu Hoolma ja Gätlin Roosimägi haarasid nuustikud ja tegid limusiinireklaamis seksikat tantsu. Foto: Gläm Limusiin

«Kuhu on kadunud minu lemmikstaar, Tõehetke-Lilit,» küsib Elu24 lugja. «Lilit Kaaret, kes sai tuule tiibadesse Kanal 2 telesaatest Tõehetk, kus oma suhetepundart harutasid Hannes Võrno juhtimisel Lilit ja tema elukaaslane Veigo?»

Lisaks «Tõehetkele» lõi blondipäine näitsik laineid ka tõsieluseriaalis «Unistuste printsess» ning teenis taskuraha Playboy jänkuna.

Tõehetke-Liliti saaga algas 2008. aasta sügisel

Türilt pärit ettevõtja Veigo Kaaret oli olnud kaks aastat abielus Liilit Kaaretiga ning neil oli kaheaastane tütar. Paarikese suhe oli karile jooksmas ning seda otsustati päästma minna suurt furoori tekitanud Hannes Võrno «Tõehetke» saatesse.

Peale saadet sarjas Veigo meelelahutusväljaannetes eksabikaasat Lilitit hooletuks emaks ning valelikuks ja ahneks naiseks, kes püüdvat talle pisitütre abil haiget teha.

«Lilit ei taha ega oska lapsega tegeleda, tema arvates kasvavad lapsed ise,» rääkis mees tervele eesti rahvale. «Ütlen ausalt, et Liliti sõbrannad on last rohkem hooldanud ja toitnud kui Lilit ise.»

Veigo sõnul nägi nende kodu välja nagu seapesa, sest naine ei pesnud ega triikinud kordagi pesu ja nõud olid alatihti mustad ning voodi all lendasid tolmurullid.

 

Tõehetke-Lilit tulistas vastu

«Kahtlesin abiellumises juba oma pulmapäeva hommikul,» pihtis blond kaunitar seltskonnaveergudel.

Siiski ei julgenud Lilit oma kõhklustest vanematele rääkida, sest nood olid kõige eest juba maksnud. Samas tunnistas näitsik, et kõigest hoolimata oli pulmapidu kaunis. Pidu peeti Olustvere lossis kaheksakümnele külalisele.

Lilit kohtus Veigoga, kui oli viisteist ja sai rasedusest teada nädal enne oma kaheksateistkümnendat sünnipäeva. Kokku koliti alles pärast abiellumist.

 

Jaanuaris, 2009 sai Tõehetke-Lilitist Playboy kaanestaar

Lilit tunnistas Playboyle, et tähelepanust ta puudust ei tunne. Nimelt olla tal paari suve jooksul kogunenud hulk tiitleid kõikvõimalikelt iludusvõistlustelt.

«Mul on puudu hoopis naiselikust õnnest. Kui saaksin eraelus kõik korda, oleks hästi,» pihtis  kaunitar ning arvas, et mees peaks naisele eelkõige hingerahu pakkuma. 

Ka oma välimusega oli Lilit toona peaaegu rahul. «Rinnad võiksid suuremad olla. Teised kiidavad tavaliselt minu jalgu ja tagumikku.»

 

Playboy jänku mängis suurejoonelises reklaamikampaanias toateenijat

Tõehetke-Lilit kaunistas 2009. aasta talvel nädalaid linnaäärse uuselamurajooni Oru Kodu välireklaami ja pakkus  end majaostjale kingituseks.

Oru Kodu kodulehelt võis lugeda, et Harjumaal müüdavatel majadel on tõeliselt seksikad hinnad ning paarismajade või kruntide ostmisel saab kaasa ka päris oma toateenija tervelt kolmeks kuuks.

Lähemal uurimisel selgus siiski, et Playboy-Lilitit oma koju lapi ja harjaga kahjuks vehkima ei saanud. Tegu olnud lihtsalt reklaamitrikiga.

 

Varakevadel 2010 kaasati Lilit põnevasse teleprojekti «Unistuste printsess» 

Tõhetke-Lilit hakkas koos teiste Maarjamaa näitsikutega jahtima rikast välismaa poissmeest, kelleks osutus šarmikas Monacos resideeruv itaallane Roberto de Silvestri aka Unistuste-Roberto.

 

Lilit osales seksikas videoklipis

2009. aasta suvel võitis lühiajalist populaarsust teleekraanidel jooksnud Glam Limusiin Bikini Wash video. Hakkajad näitsikud: Tõehetke- Lilit, Printsessi-Triinu ja Gätlin Roosimägi haarasid nuustikud ja hõõrusid end kaamera ees vahtu ning nühkisid oma kehadega kalli limusiini läikima. 

 

Tõehetke-Lilit leidis uue kallima

2009. aasta seksikate peol võis teineteise embuses näha Playboy kaanestaari Tõehetke-Lilitit ja tema uut poiss-sõpra Riivot.

Tegelikult käis Lilit koos Riivoga seltskonnaüritustel juba 2008. aasta sügisel. Paarike õrnutses ka Elu24 peol detsembris, kuid siis ei soovinud kaunitar oma poisist pikemalt pajatada, öeldes et see võib suhtele halvasti mõjuda ning kadedad jälle keelt laksutama panna.

 

Lilit tõi ilmale oma teise lapse

Novembris 2011 tõi Lililt Kaaret ilmale oma teise lapse - tütre. Lapse isaks on Liliti pikaaegne elukaaslane Riivo

 

 

Kuid kuhu on meie kunagine lemmiksaar nüüd kadunud!? Võib-olla oled sina tema tegemistest  miskit kuulnud?

 

Kiika meenutuseks ka pildigaleriid ja videolõiku kunagisest Maarjamaa kuumimast staarist, Tõehetke-Lilitist!

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles