Staar-DJ Ryan Angelos kardab teda vihkavaid eestlasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuhu on kadunud staar-DJ Ryan Angelos?
Kuhu on kadunud staar-DJ Ryan Angelos? Foto: www.myspace.com

21. detsembril alustama pidanud staar-DJ Ryan Angelose suurejooneline üle-eestiline talvetuur jääb ära.

«Ryan Angelos alias Rain Raudlam pidi valmistuma võimsaks üle-eestiliseks diskorite tuuriks, kuid  hüppas alt ära, tuues lollakaid ja nõmedaid põhjuseid,» pahandab staardiskori manager DJ Raiki Laanus.

«Nimelt ütles ta, et ei soovi tuuril kaasa teha, kuna kardab teda vihkavaid inimesi ja sellega kaasnevat sõimu ja isegi vägivalda.»

«Lisaks kardab DJ Ryan Angelos klubides suure rahva ette astuda, kuna tal pole ammu olnud võimalust avalikkuse ees esineda.»

«Lollakaid ja tobedaid põhjuseid oli veelgi, kuid neid ei hakka ma avalikustama tema enda huvides.»

«Minu jaoks on see absurdne ja tobe käitumine. Olgu sul, kui palju tahes vihkajaid, aga ega sellepärast ei saa ju ometi varem kokkulepitud tuuri ära jätta ning alt ära hüpata!»

«Meil oli paljude meelelahutuskohtadega kõik juba kokku lepitud ja nüüd ei jäägi mul, kui tuuri korraldajal, muud üle, kui kurvastusega kõigile Ryani fännidele teatada, et tuuri ei toimu!»

«Võib-olla kauges tulevikus võtab Ryan julguse kokku ja me teeme selle siiski ära, kuna ettevalmistused olid tõesti võimsad ja tuur pidi tulema vingeimate killast.»

Ryan Angelos ise aga vabandab oma fännide ees ja annab kindlasti teada oma tegemistest Facebooki fännilehel, mis peaks juba lähipäevil valmima. «Täpsemalt ehk juba järgmise nädala neljapäeval,» lubab staardiskori manager Raiki Laanus.

Eestlased, palun ärge vihake DJ Ryan Angelost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles