Moegalerii: GUESS avas vaid moeaksessuaaridele mõeldud esinduskaupluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika tuntud elustiili kaubamärk GUESS, kes sel kevadel tähistas ülemaailmselt oma 30. aastapäeva avas neljapäeval 16. augustil oma järjekorras kuuenda eksklusiivse esinduskaupluse Eestis.

Kristiine Keskuse teisel korrusel 121m2 suurusel kaubanduspinnal avati esmakordselt Eestis kõige uuema kontseptsiooniga glamuurne GUESS Accessories esinduskauplus.
 

Uues GUESS ACC esinduspoes müüakse erandlikult vaid naiste ja meeste aksessuaare

Müügil on kvaliteetsed käekotid, õlakotid, jalanõud, ehted, päikeseprillid, sallid, kindad ning palju muud. Samuti tutvustab GUESS uues kaupluses oma eksklusiivset täisnahast GC kollektsiooni, mis on suunatud naisele, kes hindab kõrgglamuuri.
 

Koos uue kauplusega on Baltikumis üldse kokku 11 GUESS kaubamärgi esinduskauplust ning Kristiine Keskuses avatav uus GUESS Accessories esinduspood on alles kolmas omasugune Baltikumis, millel on täiesti uus kontseptsioon.
 

Esinduspoe avamisel esines Birgit Õigemeel

Kiika pildigaleriid!

GUESS alustas USAs 1981. aastal teksabrändina ja on tänaseks kasvanud väga edukaks globaalseks elustiili kaubamärgiks, kes toodab peale naiste- ja meestemoe ka rõivaid lastele ja suures valikus erinevaid aksessuaare.

2012. aprilli andmetel on GUESS kaubamärgil kokku 1595 esinduskauplust 90 erinevas riigis üle maailma. Viimase, 2011. majandusaasta lõpuks oli ettevõtte käive 2,7 miljardit USA dollarit.

Kaubamärgi GUESS lõid 1981. aastal USA-s vennad Paul ja Maurice Marciano.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles