Muse avaldas esimese singli uuelt stuudioalbumilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muse
Muse Foto: Promopilt / BDG Music

20. augustil avaldas Inglismaa rokkbänd Muse uue loo nimega «Madness», mis on esimene singel ansambli uuelt kauamängivalt «The 2nd Law».

Muse’i liikmete sõnul on nende uue singli näol tegemist võimsa sammuga tuleviku poole. «Teadupärast oleme ka varasemalt elektroonilist muusikat n-ö kombanud, kuid praegu mõjub just see lugu bändile kuidagi eriliselt värskena,» ütles bändi trummar Dominic Howard.

«Madness oli laul, mille puhul tahtsime asju veidi lihtsama ja ehedamana hoida, ning kirjutada lugu, mille sõnadega on kerge suhestada, proovides mitte peensustesse laskuda. Pala on kerkinud mingil määral gospeli ja soul-muusika ning ilmselgete r’n’b mõjutuste najal. See tõesti on muusikaliselt meie jaoks täielikult uus territoorium. «Madness» on väga lihtne lugu. Ütleksin isegi, et albumi lugudest olen kõige uhkem just selle üle, vaieldamatult,» lisas ansambli laulja Matthew Bellamy.

«Töötades «Madness’i» kallal, hämmastas mind, kuidas selles loos oli midagi, mis kõlas jällegi väga väga erinevalt kõigest, mida varasemalt teinud oleme. See on nii lihtne, kuid bassikäikude meloodia ja trummirütmid - need mõjuvad tõeliselt hüpnotiseerivalt. Ja siis on veel vokaal, mis tõmbab sind koheselt endasse,» kommenteeris bassist Chris Wolstenholme.

Muse’i kuues stuudioalbum «The 2nd Law» näeb ilmavalgust 1. oktoobril. Inglismaa parimaks live-bändiks pärjatud Muse esineb esmakordselt Eestis 11. detsembril Tallinnas, Saku Suurhallis.

Kuula lugu SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles