Eesti Martini-tüdruk Ibizalt: kui see oleks tõsielusari, ei vaataks seda keegi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Ardo Kaljuvee / Kroonika

«Tüdrukud, kellega mina koos Ibizal olin, on hämmastavad - naersime ka omakeskis, et kui tegemist oleks reality show'ga siis ei vaataks seda mitte keegi. Kõlab uskumatult, aga nädala aja jooksul ei olnud meil omavahel mitte ühtegi tüli, sõnelust, halvasti ütlemist,» räägib Eestit Martini talendijahil esindanud Helen Adamson.

Möödunud neljapäeva öösel Ibizalt koju jõudnud Helen tunnistab, et esialgu kartis ta, mis võib saada, kui 14 erinevast riigist ja kultuurist neiut kokku pannakse, kuid mingit katastroofi ei toimunudki, kirjutab Õhtuleht.

Nimelt hoolitses Martini tüdrukute valimisel, et tegemist oleks üksteisega sobivate isiksustega.

Kokku on Martini talendijahi finaalis 28 tüdrukut ning neist on tehtud kaks gruppi - oma grupist oli Helen ainus blond, teises grupis oli paar heledajuukselist näitsikut veel.

«Kuna mina olin ainus niiöelda põhjamaine loomulik blond, siis mul oli ilmselt pisut lihtsam silma jääda. Kas see on just eelis, seda ma ei oska isegi ennustada,» ütleb Helen. Veel peab Helen oma plussiks ausust, siirust ja seltskondlikkust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles