Gert Laasme Eesti näitlejate hulgas pärleid ei näe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikaprodutsent Gert Laasme sünnipäevatrall 2009. aastal.
Muusikaprodutsent Gert Laasme sünnipäevatrall 2009. aastal. Foto: Maksim Toome

Meelelahutusärimees Gert Laasme korraldab, lisaks iganädalastele suurejoonelistele pidudele Eestis korra aastas ka ühe eksklusiivse peotuuri väljaspool Eestit. Buduaar uuris meeletult kiire elutempoga mehe käest, kelle jaoks pidudel käimine on enamjaolt pigem tööülesandeks, millised on tema lemmikfilmid ning -näitlejad.

Tänapäeva Eesti näitlejate hulgast Gert kedagi esile ei tõstaks, küll aga on tal omad lemmikud varasematest aegadest.

«Praegustest Eesti näitlejatest on raske kedagi eraldi välja tuua ja lemmikuks nimetada, kuna pole midagi väga eredat meelde jäänud. Küll aga on eluks ajaks meeles ja vaatan siiani suurema hea meelega meie seast kahjuks juba lahkunud duetti - Jüri Krjukovit ja Urmas Kibuspuud. Kuna minu elu on pidevalt täis pinget, siis eelistan just komöödiaid ja need kaks näitlejat koos vanade filmide ja näidenditega suudavad minu mõtted väga kenasti eemale viia küll,» eelistab Gert pigem ammustest aegadest tuntud Jüri Krjukovi ja Urmas Kibuspuu etteasteid.

Välismaistest näitlejatest on Gerdil kaks kindlat lemmikut, keda teavad ilmselt kõik. «Lemmikuks välisnäitlejatest julgeks välja tuua naistest Jennifer Love Hewitt'i - ta suudab enamus filmides jätta sellise süütukese ja armsakese mulje ning silmal on muidugi ka hea vaadata,» muigab Gert ning jätkab: «Meestest jääb aga kohe kõrv kuulama - just ennekõike kuulama, kuna ta räägib väga mõnusa hääle ja erilise diktsiooniga - Sean Connery. Ta oskab kõik oma osad võrratult hästi välja mängida ja filmides, kus ta mängib, on alati väga põnev süžee. Sean Connery jätab oma rollides väga elukogenud ja huvitava jutuga inimese mulje, kusjuures tema tekstides ei puudu kunagi hea huumor.»

Oma lemmikfilmideks peab Gert aga filme, kus tema lemmiknäitlejad ei mängi. «Esikolmikusse mahuvad «Kariibimere piraadid», «Jääaeg» ja «Kiired ja vihased». Kõik väga head filmid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles