Itaalia moefotograaf valis oma muusaks Tallinn Dollsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio de Capariis
Antonio de Capariis Foto: Tallinn Dolls

Eesti moebrändi Tallinn Dolls tegevusest innustunud tunnustatud Itaalia fotograaf Fransesco Antonio de Caprariis, kes jäädvustas ka  nukukeste uue kollektsiooni moeseeria.

“Kui kuulsin esimest korda rõivabrändist Tallinn Dolls, siis inspireeris see mind kohe. Loomulikult võluvad mind karakteriga naised,” muigab fotograaf Fransesco Antonio de Caprariis ja lisab: “Kuid popkunstiline moebränd on ainulaadne. Kui Tallinna nukukeste brändi loovjuht Mari Martin tegi mulle koostööks ettepaneku, võtsin väljakutse põnevusega vastu. Kolm võttepäeva Tallinna erinevates paikades andsid tulemuseks põneva loo, mille jutustan läbi fotode ning mis ei jäta peegeldamata selle kauni linna omapära.”

“Olustikulise fotoseeria idee sündis Tallinn Dollsi ja Coca-Cola koostöös valmiva lühifilmi ja loo stsenaariumi alusel,“ kommenteeris brändi juht Mari Martin. “Fransescol on silma tabada hetki ja emotsioone. See ongi minu arvates hea fotograafi kõige tähtsam omadus.”

Valmiva moeseeria fotosid on võimalik kõigil huvilistel näha juba 30. augustil Katusekinos, kus toimub ka lühifilmi esilinastus ning Tallinn Dollsi suurejoonelise uue kollektsiooni tutvustus.

Vaata ka lisaks galeriid fotoseeria valmimisest www.facebook.com/TallinnDolls

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles