Galerii: Sziget`i festivali neljanda päeva möll

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Szigeti festival kutsus taas oma fännid igaastasele augustis toimuvale lummavale Óbuda saarele Budapesti südalinnas, kus käis kohal ka Elu24.

Szigeti festival on üks Euroopa suurimaid kultuurisündmusi, tuues Budapesti kesklinna igal aastal  pea 400 000 külastajat 60st eri riigist.

Toimumispaigaks on saar Doonau jõel, mis loob peoks unustamatu atmosfääri, kombineerides  suurlinna ja looduse eripärasid.

Eelmisel aastal sai  Sziget parima Euroopa festivali tiitli - Best European  Major Festival Award

Võib öelda, et Sziget, see on mitu festivali ühes: nädalapikkune non-stop üritus pea 60  programmilavaga ja igapäevaselt umbes 250 esitusega. Loomulikult ei jäta see festival ühtki muusikamaitset rahuldamata.

Tänavugi oli festivalil viis suurt open-air lava, mitmeid väiksemaid lavasid ning lisaks veel erinevaid DJ telke.

Ent Sziget ei ole ainult muusikale orienteerunud massiüritus. Seal pakutakse ka kultuurilisi etteasteid, tsirkust, teatrit ja erinevaid näitusi.

Festivali tõeline šarm pärinebki neist väiksematest multi-art ettevõtmistest, mis loovad Szigeti omapärase atmosfääri ja jätavad unustamatu mulje veel pikaks ajaks pärast lahkumist.

 

Neljanda päeva bändid:

Snoop Dogg (USA)
Noah and the Whale (UK)
The Horrors (UK)
Two Door Cinema Club (IRL)
SUM 41 (CAN)
Molotov (MEX)
Katzenjammer (N)
Kakkmaddafakka (N)
Azari & III (CAN)
 
 
Vaata pilte!
 
 
 
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles