Katie Holmes võis juba enne Cruise’iga kohtumist rase olla

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Holmes
Katie Holmes Foto: AP / Scanpix

Katie Holmes võis lapseootele jääda juba enne oma praeguse abikaasa Tom Cruise’iga kohtumist.

Ajalahe The Inquirer andmeil ootas Holmes 2005. aasta märtsis oma ekskallimast Chris Kleinist lahku minnes mehe last, vahendab Digitalspy.

Kuu aega hiljem lendas naine usutavasti Los Angelesse, kus ta koos Cruise'iga ühte filmi kandideeris. Paar kihlus juunis ja oktoobris teatas Holmes avalikult, et ootab last.

Allikas väitis aga ajalehele, et «Kuuma piruka» filmidest tuntud näitleja Klein ütles talle, et Holmes oli rase juba enne Cruise’iga kihlumist.

«Me sõime New Yorgi restoranis Cafeteria, kui Chris järsku selle välja paiskas: «Kas tead, mees, ma tegin Katie’ile tite»,» seletas allikas. «Sellele järgnes pikk vaikus. Sain aru, et Chris oli öelnud rohkem, kui tal plaanis oli. Mu järgmine mõte oli, mis sellest lapsest sai.»

«Chrisi pilgust sain aru, et see oli väga isiklik asi. Ma ei tahtnud edasi urgitseda ja me liikusime kiiresti uue teema juurde,» lisas allikas. «Chris ei võtnud seda enam kunagi jutuks, aga ma tean, et Katie rasedus meenub talle iga kord, kui ta naise last näeb.»

Holmesi tütar Suri sündis 2006. aasta aprillis, kuid kuna last ei toodud viis kuud avalikkuse ette, levisid kuulujutud, et beebi võis sündida varem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles