Pamela Anderson võitleb ahvide õiguste eest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: Chris Connor / WENN
Näitlejanna Pamela Anderson ühendas loomaõiguslastega jõud, et aidata USAs Florida osariigi loomaaedades elavaid ahve.

Nimelt kirjutas Anderson osariigi kubernerile Charlie Cristile avaliku kirja, milles kritiseerib loomaaedu, sest nende asukatel on tema hinnangul armetud elamistingimused, kirjutab Digitalspy.

Andersoni arvates on ainult aja küsimus, millal mõni vihaleaetud loom traagilise õnnetuse põhjustab ja hoiatab oma kirjas, et ka Flordidas võib korduda tänavu veebruaris Connecticuti osariigis juhtunud õnnetus, kus šimpans üht naist raskelt vigastas.

«Florida armetutes tingimustest elab nii palju frustreeritud suuri ahve, et on vaid aja küsimus, millal samasugune tragöödia teie osariiki tabab,» hoiatas näitlejanna.

«PETA (organisatsioon Inimesed Loomade Eetilise Kohtlemise Eest – toim.) ja mina palume, et võtaksite midagi ette, takistamaks Florida teeäärsetel loomaaedadel suurte ahvide pidamist ja kindlustaksite, et need intelligentsed primaadid viiakse üle heakskiidu saanud elupaikadesse, kus nad saavad oma ülejäänud elu sobivas ümbruses veeta,» teatas Anderson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles