Superstaariks pürgijaid oodatakse laupäeval Viljandisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» kohtunikud - Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Mart Sander.
«Eesti otsib superstaari» kohtunikud - Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Mart Sander. Foto: TV 3

Sel nädalavahetusel jõuab sügise võimsaima teleshow «Eesti otsib superstaari» eelvoor Viljandisse. Noored lauljakarjäärist unistajad on oodatud Viljandi Pärimusmuusika Aita laupäeval ehk ülehomme kell 10.00.

Esimest hooaega kohtunike laua taga istuv Mart Sander sai möödunud laupäeval Narvas toimunud eelvoorus nö käe valgeks. Paraku said piirilinnas edasipääsu järgmisesse vooru vaid seitse osalejat. «Narva oli huvitav. Kõige põnevamaks leiuks pean 39-aastast pereisa, kes on endas alles nüüd lauluande avastanud. No kus ta kakskümmend aastat tagasi oli? Aga vaatame, mida ta teatrivoorus teeb,» kommenteeris Sander.

Viljandi eelvoor tõotab tulla rahvarohkem kui see oli Narvas. Mart Sander ootab ennekõike huvitavaid ja fantaasiarikkaid etteasteid ning loodab, et nende hulgas on ka mõni tõeliselt hea laulja.
 

Saate eelvoorud toimuvad veel kolmes Eesti linnas:
18.augustil Viljandi Pärimusmuusika Aidas
25. ja 26.augustil Tallinnas Solaris Keskuses
1. ja 2. septembril Tartus Tasku keskuses ja Dorpat konverentsikeskuses
 

Kandideerimiseks tuleb täita ankeet TV3 kodulehel SIIN. Saatesse on oodatud kõik 16-35 aastased, kelle suurimaks unistuseks on saada lauljaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles