Lady Gaga vabandas fännide ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Kin Cheung/AP

Lady Gaga vabandas oma fännide ees, et murdis oma mullu antud lubadust mitte kanda karusnahka.

Lauljatar astus selle nädala algul New Yorgi tänavale erkroosas naaritsakasukas, kirjutab Contactmusic.

Naise rõivavalik ajas n-ö tagajalgadele loomade õiguste eest võitlejad, kes endast ka staarile kohe märku andsid. PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) asepresident Dan Matthews saatis naisele vihase kirja, milles tuletas talle meelde mullu Ellen DeGeneresi jutusaates antud lubadust loomi armastada.

Gaga esimene reaktsioon oli veidi kummaline. «Need, kes arutlevad, kas minu seljas olnud kasukas oli ehtne või mitte, palun ärge unustage kiita selle disainerit Hermest. Tänan teid,» kirjutas staar fännilehele.

Veidi hiljem ilmus sinna uus kirjutis, milles staar jagas oma mõtteid antud teemal. «Minu fännidele: teadke, et ma hoolin teie tunnetest ning toetan igati teie vaateid elule.»

Naine lisas: «Samas ei saa ma aktsepteerida vägivaldset, kiuslikku ja lapsikut kampaaniat. Eriti teemal, mida ma austan. Loomade õigused».

Gaga valis vabaduse mitte selgitada, kas tema ostetud karusnahad on tõelised või mitte. Staari arvates olnuks see lihtsalt silmakirjalik, sest ilmselgelt teab kogu maailm tema skandaalsest lihakleidist.

«Kõik eelnev asetab mind n-ö ühele pulgale nendega, kes jumaldavad loomade ilu moekunstis. Ma ei ole ka taimetoitlane. Samas olen kogu aeg eemale hoidnud nülitud nahast, sest ma ei saa seda endale lihtsalt lubada. Ma ei saa lubada, et minu vaated on väga jäigad ja et ma ei mõtle ümber, kui näen mõnda väga ilusat kasukat,» palus naine fännidel end mõista. «Vabandan nende ees, keda see kõik ärritanud on. Loomade tervise ja turvalisuse pärast muretsemine on kiiduväärt ja aus. Respekteerin teie vaateid, palun respekteerige ka minu omasid.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles