Mila Kunis välistab abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mila Kunis
Mila Kunis Foto: SCANPIX

Mila Kunis välistab abielu. Lauljatar peab abiellumisest olulisemaks kahe inimese vahelist sidet.

Sarja «Kaks ja pool meest» staari Ashton Kutcheri väidetav silmarõõm ei kiirusta pesa punuma. Naine usub siiralt, et abielu tõendav paber ei loe midagi. Mila rääkis väljaandele More!: «Tahaksin leida selle «õige», kuid abielus pole ma väga kindel. Ma ei näe selleks mitte mingit vajadust. Olen kellegagi koos, sest tahan seda, mitte sellepärast et mingi tükk paberit mind selleks sunnib. Kui minu kallim seda aga nii oluliseks peab, siis hea küll, võin ju ka abielluda».

Macaulay Culkiniga suhtes olnud Kunis pole nõus ohverdusteks. «Jah, sul tuleb vahel teha mõni kompromiss, kuid ma ei usu, et armastuse ja teise inimese nimel tuleks ennast ohverdada. Ma olen kohtunud väga paljude meestega, kelle suurimaks probleemiks on suhtele pühendumine. Neil on nn Peeter Paani sündroom, kes keeldus suureks kasvamast,» ei taha ka Mila endast liiga palju anda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles