Jana Kask kriitikutele: pange edasi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Jana Kask
Lauljatar Jana Kask Foto: TV 3

Lugejate küsimustele vastas lauljatar Jana Kask. Uuri, kas sinu küsimus sai vastuse!

Kasey: Jana, sinu uus singel Mai Skizoga on SUPER HEA! Ootamatult positiivne üllatus! Hoia sama joont! Hoian sulle endiselt pöialt ja tean, et oled paljuks võimeline! Ära lase kadedatel eestlastel ennast häirida... igaüks on omamoodi. Sina oled tugev isiksus ja suurepärane laulja! Edu ja jaksu ja kõike head :)
Jana Kask: Suur aitäh, Kasey.Tore, et meie uus singel sulle meeldib. Soovin ka sulle kõike paremat. :)

Heavy Metali fänn: Kuidas saavad Nicki Minaj ja Black Sabbath olla korraga ühe inimese lemmikud? Tõeline rokkar ei talu saasta, vaid teeb tõelist muusikat ja seda siiski hingest, sugugi mitte populaarsuse ja rikkuse nimel. Samuti õige rokkar kirjutab oma muusikat ise, mitte ei palka selleks eraldi inimesi, et pärast lugu võltside emotsioonide najal ette kanda. Sa võiks jääda selle muusikastiili juurde mis sulle endale meeldib, mitte olla nii silmakirjalik ja vaid raha ja kuulsust taga ajada. Jää parem oma imala mainstream klubimuusika juurde, mis ilmselgelt tänapäeva noortele rohkem peale läheb. Võisin küll väga järsult peale tulla, aga mida arvad sellisest süüdistusest ja mida on enda järsu muusikastiili muutmise kaitseks öelda? Kuidas tõestad, et oled tegelikult ka rockifänn?
Jana Kask: vaata SIIT.

Lugeja: Millist trenni sa teed? Millist muusikat kuulad ning kes on su lemmikartistid? Kui saaksid koostööd teha ükskõik kellega, siis kes see oleks? Kas Sa arvad, et inimestel on jäänud sinust vale mulje? Kas sa mõnda pilli ka mängid? (Nägin "Reporteris" sind koos kitarriga) Millistes riikides sooviksid kõige enim esineda? Kui sa muusikaga ei tegeleks, siis millega sa tegeleksid? Mis on su lemmiktoit? Sinu viimane metal-stiil meeldis mulle väga, kas on lootust veel taolise stiiliga lugusid kuulata? Kas sul on lemmik moedisainer? Kui jah, siis kes? Edu!
 

Jana Kask:

-Põhiliselt jooksen pikamaa jooksu.
-Ma kulan erinevaid stiile, kõike mis on ilus ja mis mind inspireerib.
-Chester Bennington´iga.
-Muidugi ei arva. Igaüks otsustab ise.Oleks imelik, kui kõik arvaksid ühtemoodi.
-Klaverit ja basskitarri.
-Põhja-Korea ja ilma naljata.
-Siis ma vist ei tegelekski :D
-Sushi.
-On ikka.Valmistume praegu uusi lugusi.
-Ketlin Bachmann Põldroos. Eestis.Vivienne Westvood-välismaal.

Lugeja: Kas sa arvad, et inimesed on sinu peale puhtalt kadedad ja selliste kriitiliste küsimuste taga on lihtne eestlase kadedus? Mis juhtus peale superstaari-saate võitu, miks kohe plaati ei ilmunud (kas üldse hiljemgi ilmus (kui, siis mis oli plaadi nimi ja kust seda kuulda võib?) Kas sa oled kunagi võtnud aja maha ja mõelnud, miks sa oled täna see kes sa oled ja miks sa teed täna just seda mida sa teed? Kui oled mõelnud, siis millistele järeldustele sa jõudnud oled? Kas sul on palju väga häid tõelisi sõpru- kui palju? Iseloomusta ennast 7 sõnaga nii nagu sa ennast arvad olevat ja siis iseloomusta ennast 7 sõnaga nii nagu sa arvad, et teised sind näevad?
Jana Kask: Esiteks ma ei arva, et eestlased on kadedad.Ma arvan, et kõik inimesed on fantastilised ja ma armastan maailma, milles ma elan. Ma olen veendunud, et ei pea kunagi mõtlema, mis teised sinust arvavad. Kui sa teed asja, mis sulle südamest meeldib, kui oled rõõmsameelne ja positiivne, sind hakkavad ümbritsema ainult õiged inimesed. See on sinu teadlik valik.

Lugeja: Kas varsti tuleb ka uus album?
Jana Kask: Plaan on.

Lugeja: Kas sa käisid «X-Factori» saates?
Jana Kask: Ei.

Jaanika: Kas tätoveering sinu käe peal on lihtsalt kleeps või päris?
Jana Kask: Ma arvan, et see on ikkagi päris :)

Katrin: Kas oled mõelnud loomulikumale välimusele?’
Jana Kask: Ma arvan, et artist peab elama imagos nii laval kui ka tavaelus.


Lugeja: Oled sa kunagi kahetsenud, et valisid laulja karjääri?
Jana Kask: Ei, mitte kunagi.

Lugeja: Kas oled mõelnud sellele, et tõmmata seniks tahaplaanile, kui tuled millegi suurema ja võimsamaga välja? Lauljal peaks see kõige suuremaks eesmärgiks olema :) Liigsete skandaalidega erinevatel uudistelehekülgedel pigem väsitad inimesi kui tekitad põnevust.
Jana Kask: Praegu olengi tagaplaanil, kuna teeme stuudios uusi lugusid (valmistume plaadimaterjali)

Mati: Kas sa oled selle üle uhke mis sa siiani teinud oled? Kui saaksid tagantjärele midagi muuta siis mida?
Jana Kask: Kõik, mida olen siiani teinud on aidanud mul areneda ja pikk tee on veel ees. :)

Teele: mida ütleksid kõikidele kriitikutele?
Jana Kask: Pange edasi! :)

Kätu: Sõbrannad ütlevad, et ma oskan hästi laulda, aga kui ma kuskil mujal ees pean laulma lähen krampi ja ei laula enam ilusti. Kuidas saaksin teha nii, et ma enam ei läheks krampi?
Jana Kask: Proovi jääda rahulikuks. Ma arvan, et kui see on tõesti see, mida sa väga soovid teha, siis üks kord sa saad sellest hirmust üle. Edu!

Arnold: Tere Jana! Olen sinu suur fänn! Miks sa pole modelliks läinud? Oled suurepäraselt vormis ja pikkade jalgadega?
Jana Kask: Suur aitäh.

Triin: Mida sulle vabal ajal teha meeldib?
Jana Kask: Mul ei ole vaba aega, aga kui oleks siis ma tegeleksin ikka muusikaga :)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles