Online-intervjuu: küsi seltskonnatäht Gerli Rosenfeldilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: vv

Elu24 lugejate küsimustele on seekord nõus vastama sel aastal võimsalt Maarjamaa seltskonnastaaride orbiidile lennanud uus täheke, Gerli Rosenfeld.

Aasta alguses, filmis «Vasaku jala reede» ning selle esilinastusel, köitis pilke blondide pikkade lokkidega seltskonnakaunitar Gerli Rosenfeld (20)

Nooruke Gerli oli varemgi Elu24 veergudel tähelepanu pälvinud. End freelance artist`iks tituleeriv näitsik on nimelt sage seltskonnaürituste külaline.

Teda on nähtud näiteks Sixtina moekooli direktrissi Tiina Jantsoni poja Egert-Söreni, missispetsialist  Raivo Kiisleri ja näitleja Hendrik Normanni käevangus.

Gerli on laineid löönud ka Playboy Eesti veergudel ning on tihe külaline pesu-ja moe-show'des Tallinna eliitklubides.

Gerli tähelend jätkub nüüd, aga juba alates juunist, Buduaari üritusturunduse juhi ametipostil.

Hiljuti pühkis Gerli pealinna tolmu varvastelt

Gerli: Kolisin hiljuti Tartusse, sest mulle jubedalt meeldib siin. Tartus on head mõtted. Inimesed on rohkem avatud ja keegi ei vaata siin sinu peale viltu, kui oled eriline.

Buduaari tööd teen edasi. Meil peaks toimuma septembris taas Buduaari turg nii Tallinnas, kui ka Tartus.

Armas Elu24 lugeja, kirjuta palun oma küsimused Gerlile meie kommentaariumisse. Särasilmne seltskonnatäheke vastab neile teisipäeval,  21. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles