Seltskonnastaar Gerli Rosenfeld limpsis võõrast siidrit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: vv

Elu24 saabus vihje, et möödunud nädalavahetusel Tartu klubis Atlantis möllanud kuum seltskonnastaar Gerli Rosenfeld pani pihta ka teiste klubiliste siidripurke.

«Buduaari üritus- ja turundusjuht Gerli Rosenfeld oli Atlantises tantsimas oma sõbrannaga lava läheduses ja mina oma sõpradega panin baarist ostetud siidrid lava äärele tantsimise ajaks, jäädes ise ka lava äärde. Purupurjus Gerli Rosenfeld haaras üks hetk meie joogid ja kukkus innukalt kõrt imema,» pajatab pahane piduline.

«Sai talle õlale koputatud, et mis toimub, mille peale neiu laginal naeris nagu oleks see ülimalt tühine asi. Käitumine nagu viie aastasel ning teatas siis, et ahh..., me ei teadnud kelle omad need on ja väitis, et võib uued osta.»

«Loomulikult me keeldusime! Imelik, et mingit eneseväärikust üldse inimesel pole! Me ei soovi tema haigusi külge saada äkki!»

«Kui jutud räägitud said, kukkus noor daam oma sõbrannaga musitama ja nii ta läks...,» pahandab Gerli pärast peotuju minetanud piduline.

Elu24 uuris Gerlilt, mis lugu selle õnnetu siidripurgiga tegelikult oli

Gerli: Ma ei oskagi kohe seda lugu kommenteerida! Tegelikult oli minu sõbranna rohkem purjus, kui mina, sest ma olin autoga. Tema napsaski kogemata selle siidri sealt lava ääre pealt.

Jook oli meie kottide kõrval ja läks meie omaga segamini. Ikka juhtub.

Mina kukkusin vabandama ja pakkusin, et ostan neile uue joogi. Aga nad olid nii ülbed, et nähvasid, et ei vaja meie raha ja meie ostetud jooke.

Uskumatu, et keegi viitsib üldse nii tühise asja pärast veel mitu päeva hiljemgi vinguda!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles