Kukerpillid mängisid saates «Täna õhtul» kuus lisalugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel pühapäeval on Vahur Kersna saates «Täna õhtul...» külas kauem kui ükski teine Eesti popansambel, 38 aastat järjepidevalt tegutsenud Kukerpillid. Maruliselt kaasa laulnud stuudiopublik ei rahunenud enne maha, kui oli kätte saanud lausa kuus lisalugu.

«Esmakordselt oli rahvas saate lõpus jalgupidi toolidel ning sõna otseses mõttes möirgas kaasa laulda,» ütles saate autor ja juht Vahur Kersna, kelle sõnul ei ole nii suurt tungi kui Kukrite salvestusele see saade seni näinud.

 «Uskumatu, aga nad mängivad neid lugusid 1001. korral täpselt sama noorusliku põlemisega kui vanasti,» imestas omal ajal Kukritega mööda rahvamaju tuuritanud Tõnu Aav. Eesti üks teenekamaid näitlejaid esitab saates vanade kamraadidega laulu «Bella Bella Donna».

Väga särtsakas meeleolus kulgevas saates räägib Toomas Kõrvits sellest, kuidas tema häält alatasa võrreldakse porgandi omaga.

«Reklaamiklubi» juht Mati Eliste meenutab, kuidas noor ansambel nende keldrist tähistaevasse tormas. Taivo Linna filmilavastajast tütar Leeni aga avalikustab plaani teha Kukerpillidest mängufilm.

 Saates saab kuulda Kukerpillide suurimaid hitte läbi aegade, teiste seas näiteks «Tahan lennata», «Pole sul tarvis teada» ja «Veel kord».

 Saade «Täna õhtul Kukerpillid» on ETV eetris pühapäeva õhtul kell 20.05.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles