President Ilves külastas Feisti kontserti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada laulja Feist andis albumi «Metals» Euroopa tuuri raames Tallinnas Kadrioru lossi lilleaias kontserdi.
Kanada laulja Feist andis albumi «Metals» Euroopa tuuri raames Tallinnas Kadrioru lossi lilleaias kontserdi. Foto: LAURA OKS/PM/SCANPIX

Täna õhtul Kadrioru lossi lilleaias esineva Kanada artisti Feisti kontserti tuli kuulama ka president Toomas Hendrik Ilves koos proua Evelin Ilvesega.

Olümpiamängudelt naasnud president saabus kontserdile otse Vabaduse väljakult, kus tervitati olümpiasangareid ning kandis uhkusega siniseid Eesti olümpiadresse.

Üsna kontserdi alguses küsis Leslie Feist kahe loo vahel, et kas aia ääres seisabki president ning saatis teele tervitused.

Kontserdi lõpus aga enne viimast lugu ütles Leslie, et viskas enne hoopis nalja ega saanud aru, et tegu ongi presidendiga, sest talle oli öeldud, et president pole kodus. Sedakorda edastas ta nn ametliku tervituse ja vabandas oma rumala nalja üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles