Feisti kontserdi erikülaline on Tenfold Rabbit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenfold Rabbit
Tenfold Rabbit Foto: Andrus Raudsalu

Esmaspäeval, 13. augustil Tallinnas toimuva kanada laulja-lugudekirjutaja Feist kontserdiohtu avab indie-rock punt Tenfold Rabbit.

Tenfold Rabbit ilmus laiema avalikkuse ette esmakordselt Eesti Laul 2012 konkursil looga «Oblivion», kus nii žürii kui publik värsked uustulijad soojalt vastu võtsid.

«Eesti Laulul tõelise üllatuse pakkunud Tenfold Rabbit on tegelikult palju enamat kui ühe-hiti-bänd. Ewerti ja Draakonite tuules purjetav suurepärastest muusikutest koosnev hea tunnetusega nelik on leidmas täiesti oma nägu ja käekirja. Ehk juba pärast esmaspäevast kontserti polegi mõtet neid enam kellegagi võrrelda. Rääkimata sellest, et iga kontserdiga on nad minu arvates ainult paremaks läinud,» usub ETV meelelahutustoimetuse juhataja Mart Normet.

«Päris bänd, kus poisid teavad ja teevad ise mida tahavad. Ning nende kuttide põlvkonna eripära on globaalne mõtlemine. Seetõttu on Tenfold Rabbit ka sobiv sild Feisti kanadalikult muretu indie-popi juurde, kusjuures minu meelest on see tore, et meil on tekkinud ja esile kerkinud valik väga erinevaid bände, keda Feisti taoliste või sootuks teistsuguste eriliste väliskülalistega koos esinema panna,» lisas ajakirjanik Mart Niineste.

Tenfold Rabbiti muusikud on Feistiga lava jagamisest vaimustuses. «Eesti muusikamaastikul on ju palju vägevaid noori ja vanemaid seltskondi, kes teevad vägagi kulda muusikat,» on noormehed õnnelikud, et otsus just nende kasuks langes. «Pooled me bändist on lausa Feisti fännid!»

Kontserdi ajakava:
Esmaspäeval, 13. augustil Kadrioru lossi Lilleaias (Weizenbergi 37)
19:00 – avame uksed publikule / DJ Alari Orav
20:00 – 20:30 Tenfold Rabbit
21:00 – 22:30 Feist

Kontserdi piletid on eelmüügist läbi müüdud. Kohapeal tuleb müügile 50 lisapiletit hinnaga 35 EUR. Kontserdil on müügil ka Feisti plaadid. Pileti- ja plaadimüük sularahas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles