Täna toimub Noizmakazi viimane kontsert: bändil pole publikule enam midagi uut öelda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpigrupp Noizmakaz
Räpigrupp Noizmakaz Foto: Kaader Youtube.com videost

Eile alanud ja täna jätkuval linnafestivalil GreenFest City Edition astub viimast korda Tallinna publiku ette Eesti hip-hop muusika üks alustaladest ansambel Noizmakaz.

Noizmakaz on kodumaist muusikaelu rikastanud juba 15 aastat, kuid nüüd pannakse pillid kotti. Noizmakazi suurimate hittidena jäävad Eesti räpiajalukku «Hiphopaeroobika», «Diskokuul», «Monument», «Miski muu ei loe» ja «Valitud mõtted».

«Viieteistkümne aastaga oleme minu arvates ära öelnud, mis meil publikule öelda oli ning kui midagi uut enam lisada ei ole, pole ka mõtet ennast kordama hakata,» ütles ansambli Noizmakaz solist Gert Laanemets intervjuus Õhtulehele. Noizmakaz alustab festivali pealaval kell 20.00, väravad avatakse kell 17.00

Greenfest City Edition on eksklusiivne, kaasaegne, värske ja uuenduslik linnafestival, mis suunatud noortele hip-hop ning pop- ja tantsumuusika austajatele. Festival toimub Tallinna linnas ja esmakordselt on suureks muusikaliseks sündmuseks kasutusele võetud ajalooline Tselluloosi piirkond. Greenfest City Edition linnafestivalil on kasutuses kolm lava - esmakordselt Rock Cafe sisehoovi ehitatav 12x10 m (A-lava), Rock Cafe lava (B-lava) ja Rock Cafe väikese saali lava (C-lava).

Festival on jagatud kolmeks osaks: esimese osa moodustab festivali esimene päev, teise osa teine päev kuni kell 23.30 (avaliku ürituse loa lõppemine välistingimustes) ja kolmas osa ehk Greenfest City Edition Dancenight alates 23.00 festivali B- ja C-laval.

Täpne ajakava on leitav SIIT.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles