Hõissa pulmad! Keit Pentus ja Rain Rosimannus sõudsid abieluranda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Rosimannus ja Keit Pentus altari ees
Rain Rosimannus ja Keit Pentus altari ees Foto: Raigo Pajula

Viis aastat kihlatud olnud keskkonnaminister Keit Pentus ja riigikogu liige Rain Rosimannus sõlmisid püha liidu täna pärastlõunal Tallinna Jaani kirikus.

Keit saabus kirikusse valges tõllas, Rain Rosimannus aga elektriautoga.

Reformierakonna ühe juhtiva paari Keit Pentuse ja Rain Rosimannuse abiellumisest on räägitud juba aastaid - pikalt koos elanud noorpaar kihlus aastal 2008 ning alates sellest on neid meedia õhutusel ikka ja jälle abieluranda suunatud, kuid siiani on ametlikku ühteheitmist üha edasi lükatud.

Keit on kunagi kommenteerinud, et nende kooselu pole kindlasti olnud pilvitu, kuid nüüd on paar lõpuks abiellumiseks valmis.

Pentus ja Rosimannus kuuluvad mõlemad alates 1998. aastast Reformierakonda. Enne keskkonnaministriks saamist on Pentus olnud riigikogu liige, peaministri büroo juhataja, Tallinna kesklinna vanem ning nii välis- kui justiitsministri nõunik. Rosimannus on kuulunud samuti riigikokku, juhtinud peaministri bürood ning töötanud nõunikuna rahandusministeeriumis, riigikogu Reformierakonna fraktsioonis ja presidendi kantseleis.

Pentus pole seni soovinud avaldada, millist perekonnanime ta pärast abiellumist kandma hakkab.

Palju õnne ja armastust noorpaarile Elu24 toimetuse poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles