Tallinnas avab uksed 360-kraadise letiga kokteilibaar El Niño

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
El Nino
El Nino Foto: Heiki Laan

10. augustil avab Tallinna vanalinnas uksed uus 360-kraadise letiga kokteilibaar El Niño.

Barcelona mõjutustega baar meelitab hõrkude ja värskete puuviljakokteilide, küllusliku suupistevaliku ja hubase interjööriga.

Glamuursel El Niño avapeol astuvad üles lauljatar Anna-Liisa Supp ja saksofonist Indrek Varend. Dünaamilist duot toetavad õhtu jooksul DJ-d San Antonio ja vanameister Kaarel Kose.

Anna-Liisa Supp esitab peamiselt omaloomingut, mis sünnib paljuski kohapeal. «Reedesel peol tuleb esitamisele funk, mis on segatud rnb ja house-muusika elementidega,» tutvustas lauljatar ja lisas, et suur osatähtsus on improvisatsioonil, mis loob alati sundimatu ja vahetu õhkkonna nii publiku kui artistide jaoks.

Supp ja Varend musitseerivad koos alles väga lühikest aega. Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias õppiv saksofonist mängib ansambli Flavours koosseisus ning on tänavu külalisena üles astunud ka bändi Ewert and The Two Dragons live-tuuridel.

Peo perenaise Kadri Pekko sõnul sobib El Niño nii meeleoluka õhtu alustamiseks kui lõpetamiseks ning on hea alternatiiv ööklubile. «Avame igal õhtul kell 17.00, uksed ja köök on lahti kuni varajaste hommikutundideni. Saab ka DJ valitud muusika saatel jalga keerutada ning paar korda kuus on laval mõni huvitav bänd või sooloartist. Näiteks 14. septembril astub üles kuum nimi otse Prantsusmaalt – DJ Daxxe. Kogu programm on külalistele tasuta,» tutvustas Pekko ja lisas, et baari mahub istuma kuni 70 inimest ning väljas oleval terrassil on kohti 30-le.

Suhtlemist soodustava 360-raadise baarileti ääres pakuvad meelepärast viis baaritöötajat, kelle fantaasialennu tulemusel on tänaseks menüüsse jõudnud 18 erinevat spetsiaalselt El Niño jaoks loodud kokteili, milles kasutatakse värskeid koostisosi, alates jõhvikatest ja kiividest kuni mustikate, kurgi ja basiilikuni.

Kokteilibaar El Niño on avatud iga päev alates kella 17-st aadressil Vana-Posti 8, lisainfot leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles