Jana Kask: ma ei luba enda peale valetada, ma pole lammas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ebamäärased sahinad lauljatar Jana Kase ja tema produtsendi Katrin Siska koostöö lõppemisest said ametliku kinnituse selle nädala alguses
Ebamäärased sahinad lauljatar Jana Kase ja tema produtsendi Katrin Siska koostöö lõppemisest said ametliku kinnituse selle nädala alguses Foto: Jana Kask & Co

Ebamäärased sahinad lauljatar Jana Kase ja tema produtsendi Katrin Siska koostöö lõppemisest said ametliku kinnituse selle nädala alguses. Siska lühike kommentaar toimunule oli, et parem õudne lõpp, kui lõputu õudus. Jana arvab siiski, et talle tehakse ränka ülekohut ja asjad pole nii nagu nad paistavad.

«Ma ei lase enda kohta valetada ja ma tahan, et inimesed teaksid mis tegelikult minu ja Katrin Siska vahel toimub!» paugutab Jana Kask ehk lühiajalise artistinimega kuulsust niitnud Miss Jillion.

«Oma Elu24le antud intervjuudes Miss Jillioni kohta, pani Katrin mind meelega lollina välja paistma. Pärast ise helistas ja vabandas. Inimesed, open your eyes, keda te usute?» pahandab Jana.

«Päev enne seda, kui tuli välja artikkel «Katrin Siska andis Jana Kasele jalaga», saatsin ma Katrinile meili peale ametliku kirja, et alustasin tööd uue bändiga Mai Skizo ja hetkel me tema teenuseid enam ei vaja, kuna stilistika, meedia ja teiste asjadega ma saan ka ise hakkama.

«Pärast seda Katrin helistas mulle mitu, mitu korda ja hakkas mind sõimama öeldes, et tema on minu peale kaks kuud oma aega ja raha raisanud ning teinud seda kogu südamest ja hingega.»

««Olin sinu personaalne treener ja stilist ja autojuht,» ütles ta mulle. Aga tegelikult trenni ja soengut oskan ma ise ka teha ise...,» on Jana konkreetne.

«Pärast seda ütles Katrin mulle ühe fraasi, mille peale ma mõtlesin, et seda kirja on vaja inimestele näidata.»

Katrin Siska: MEIL ON KAKS VARIANTI!

1. KAS ME TÖÖTAME SINUGA EDASI JA HAKKAME BRONEERIMA SULLE ESINEMISI, ET SA TÖÖTAKSID SELLE RAHA TAGASI, MIS SA MULLE VÕLGU JÄID VÕI...

2. MA TEEN SULLE ARVE SELLE EEST, ET MA TÖÖTASIN SINUGA KAKS KUUD!

«Minu jaoks on see täiesti ebastabiilne ja arusaamatu käitumine, kuna alguses oli meie kokkulepe see, et Siska saab oma protsendi esinemistest ja ta oli nõus sellega. Seda ta saigi!»

«Nüüd tekkib küsimus: Miks Katrin püüdis minult raha välja pressida? Annan teile võimaluse otsustada.»

«Mul on üks sõnum inimestele: Alguses ma mõtlesin, et mul on ükskõik, mis portaalid minust kirjutavad, aga tegelikult see teeb mulle väga haiget, sest et ma tahan et inimesed usaldaksid mind ja usuksid minusse nagu artistisse.»

«Sest et teie jaoks, inimesed ja armsad fännid, teen ma ju seda muusikat, esinen ja arenen. Kõik need skandaalid mis olid ja mis võib-olla tulevad on kahjuks või õnneks osa šõubisnessist.»

«Ja kui sa oled tugev isiksus, see juhtub anyway, sest paljud inimese tahavad sinu pealt raha teenida, omakasu saada ja kui nad näevad, et ei saa, siis on Oops

«Siis saadavad nad minust laimavaid asju Õhtulehte, Elu24, ühesõnaga igale poole meediasse. Mina ei ole plastiliin! Ma ei ole lammas! Ma olen isiksus ja mul on oma team, keda ma usaldan ja kellega ma töötan.»

«Rõõmsamaks teeb see, et kunst jääb igaveseks!»

«Milleks raisata aega vaidlustele ja tühistele arutlustele teiste inimeste käitumise üle? Kadeduse, kurjuse, vihkamise ja raevu kasvatamine teiste inimeste vastu on rumal tegevus, mis pöördub paratamatult teie enda vastu tagasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles