Eesti viienda superstaari otsingud algavad sel laupäeval Narvas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib Superstaari" lavatagune melu
"Eesti otsib Superstaari" lavatagune melu Foto: Jelena Rudi

Sügishooaja kõige võimsama teleshow «Eesti otsib superstaari» viies hooaeg jõuab TV3 ekraanile septembris, eelvoorud algavad aga juba sel laupäeval Narvas.

Noored lauljaks pürgijad on oodatud Narva Raekoja platsil asuvasse Tartu Ülikooli Narva Kolledži uude õppehoonesse kell 10.00.
 

Piirilinnas Narvas on konkurents kindlasti mõnevõrra väiksem kui eelseisvates rahvarohketes Tallinna ja Tartu eelvoorudes; seega - kel vähegi võimalik, tasub sõita Narva.

«Varasemate hooaegade põhjal julgen väita, et kohtunikud on esimeses eelvoorupaigas üldiselt leebemad, hiljem hakkavad  edasipääsukohad täis saama ja sõel läheb tihedamaks,» märkis staarisaate kohtunik Mihkel Raud, julgustades noori lauljad just Narvas oma võimeid näitama.

 

«Eesti otsib superstaari 2012» eelvoorud toimuvad:

11. augustil Narvas, Narva Raekoja platsil Tartu Ülikooli Narva Kolledži uues õppehoones

18. augustil Viljandi Pärimusmuusika Aidas

25. ja 26.augustil Tallinnas Solaris Keskuses

1. ja 2. septembril Tartus Tasku keskuses ja Dorpat konverentsikeskuses Kõik eelvoorud algavad kell 10.00.

 

Kandideerimiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel: http://superstaar.tv3.ee/

Viienda superstaari otsingutele on oodatud kõik 16-35-aastased, kelle suurimaks unistuseks on saada lauljaks.


Samal päeval toimub Narvas teinegi suurüritus, Narva Energiajooks 2012, mis toob kokku liikumisharrastajaid tervest Eestist.

«Kahe sellise ürituse kokkulangemine võib Narva tuua ka neid lauljaid, kes muidu on mujalt Eestist pärit, kuid kelle vanemad, sõbrad või sugulased just selleks päevaks Narva tulevad,» märkis saate produtsent Kaupo Karelson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles