Tõnu Trubetsky tütre filmidebüüt: amelesin esimest korda elus täiesti võõra mehega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
7. augustil esilinastus kinos Sõprus tunnustatud soome režissööri Aku Louhimiehe urbanistlik armastusfilm "Vuosaari", kus lõid kaasa ka eestlased Lenna Kuurmaa, Jekaterina Novosjolova, Kristjan Sarv ja Reginleif Trubetsky
7. augustil esilinastus kinos Sõprus tunnustatud soome režissööri Aku Louhimiehe urbanistlik armastusfilm "Vuosaari", kus lõid kaasa ka eestlased Lenna Kuurmaa, Jekaterina Novosjolova, Kristjan Sarv ja Reginleif Trubetsky Foto: elu24.ee

Tõnu Trubetsky 22aastane tütar Reginleif jutustas eile õhtul Sõpruse kinos Aku Louhimiesi filmi «Vuosaari« esilinastusel, et kuigi see kinolinale ei jõudnud, pidi ta end kaamera ees alasti võtma, et filmida lembestseeni keskealise Soome näitleja Mikko Koukiga.

Reginleif tunnistab, et esimene filmikogemus oli tema jaoks päris pöörane. «Ma amelesin esimest korda elus täiesti võõra mehega,» pihtis neiu Õhtulehele.

Noor naine kehastas filmis gooti tüdrukut Tanjat, kellel Mikko Kouki kehastatud Pertti (üks peategelasi - toim) külas käis. «See näitleja tahtis kohutavalt, et ma ennast selle stseeni jaoks alasti võtaksin,» meenutas kunstiakadeemias fotograafiat õppiv Reginleif ja tunnistas, et lõpuks jäi talle voodistseeni jaoks kehakate siiski selga, sest režissöör otsustas, et ei taha oma teost pornofilmiks muuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles