Prantsuse ajakiri: prints William abiellub sellel suvel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate Middleton
Prints William ja Kate Middleton Foto: SCANPIX

Prantsuse ajakirja Point de Vue andmetel abiellub briti prints William sellel suvel oma tüdruksõbra Kate Middletoniga.

Ajakirjanik Antoine Michellandi sõnul tehakse Briti kuningakojas ettevalmistusi teatamaks ametlikust kihlumisest, edastab Daily Mail.

«Meie andmetel on maailma kuninglikele suguvõsadele sellest juba teatatud. Suurbritannia kuningakoja ametlikku teadet on oodata sellel kuul,» sõnas ajakirjanik.

Point de Vue peatoimetaja Colombe Pringle kinnitas, et nad said oma informatsiooni Briti kuningakoja heaks töötavalt allikalt, kes ei soovi, et ta nime avaldataks.

Lisaks on mitmed isikud märganud, et Cornwallis Ross-on-Wyes prints Charlesile kuuluvas majas Harewood Estate on hakatud maja korda seadma. Kinnitamata andmetel soovib prints Charles selle maja oma pojale pulmadeks kinkida.

Prints Charlesi esindaja keeldus prints Williami kihluse ja pulmadega seotut kommenteerimast.

Mitmed õukondlased on samuti märganud, et prints Williami kallimasse Kate Middletoni suhtutakse juba nagu kuningliku perekonna liikmesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles