Tallinn Music Weeki programmiga liitus Traffic

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Laas ansamblist Traffic
Silver Laas ansamblist Traffic Foto: Sille Annuk

Kevadise muusika suursündmuse Tallinn Music Weeki kirevasse kavasse lisandus lauluvõistlusel «Eesti laul» teise vooru jõudnud kitarripopi bänd Traffic.

Bänd esineb MTV Baltic-Nordic showcase programmi raames, kus MTV esitleb lisaks säravatele kohalikele tähtedele nagu Bedwetters, Evestus, lack of Eoins ja Popidiot ka elektroroki triot Happyendless Leedust ning Soome elektro-punk-rock bändi Disco Ensemble.

Traffic tõusis oma esimese albumiga Eesti muusikataeva tippu, võites korraga nii Kuldse Plaadi kui Eesti Muusika Auhinna aasta uustulnuka kategoorias.

Teine plaat ei ole olnud vähem edukas – Eesti Muusika Auhind 2008 nominentidena on Traffic välja hüütud kui aasta popartist ning lisaks kandideerib aasta muusikavideo kategoorias videoga loole «Kesköödisko». Viimane on üks kõigi aegade enim soovitud lugu MTV Eesti interaktiivses soovisaates «Wishlist».

Konkursi «Eesti laul» žürii liige ja Areeni peatoimetaja Siim Nestor, kes lauluvõistlusel Trafficule maksimumpunktid andis, kommenteeris bändi lugu järgnevalt: «Trafficu loo «See Päev» puhul on tegemist Eestis millegi väga haruldasega - pop-rock-ballaadiga, mis täies mahus õnnestunud ning milles on maskuliinsus lükatud kuhugi tagaplaanile.»

Hea uudis noortele muusikasõpradele on ka see, et MTV pidu Hollywoodis on üks kontsert TMW kavas, kuhu on oodatud ka alla 18-aastased. Uksed avab klubi laupäeval, 28.märtsil kell 19:00 ja kella 23-ni on teretulnud ka kõik noored muusikasõbrad.

Loe bändide ja programmi kohta lisaks: www.tallinnmusicweek.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles