Galerii: täna esilinastub «Gone Baby Gone» («Kui lapsuke kaob...»)

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Gone Baby Gone» («Kui lapsuke kaob...»)
Kaader filmist «Gone Baby Gone» («Kui lapsuke kaob...») Foto: outnow.ch

Alates tänasest on Eesti kinos võimalik näha pingelist põnevusfilmi «Gone Baby Gone» («Kui lapsuke kaob...»), mille aluseks oleva romaani kirjutas Dennis Lehane ning mis on lavastajadebüüdiks Oscari-võitjale Ben Affleckile.

Iga päev teatatakse Ameerikas 2000 lapse kadumisest. Käesolev on üks sellistest juhtumitest.

Kui Bostoni äärelinnas Dorchesteris kaob 4-aastane Amanda McCready, ajab see ärevile kogu ümbruskonna. Kui politsei mingeid niidiotsi leida ei suuda, pöörduvad tüdruku tädi ja onu kohalike eradetektiivide Patrick Kenzie (Casey Affleck) ja Angie Gennaro (Michelle Monaghan) poole.

Kuigi nad ei soovi alguses juhtumit vastu võtta, tunnevad Patrick ja Angie nii sealset kanti kui ka tüdruku narkomaanist ema. Räpasesse loosse süüvides ootab neid ees terve rühm narkodiilereid, endiseid vange, lasteahistajaid ning muud inimkõntsa, kusjuures Amanda jälgede leidmine tundub selles labürindis täiesti võimatu.

Osades veel Ed Harris, Morgan Freeman, Amy Ryan, John Ashton, Amy Madigan, Titus Welliver jt. Amy Ryan kandideeris enda osatäitmisega parima naiskõrvalosatäitja Kuldgloobusele.

Film on alla 12-aastastele keelatud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles