Juulis vaatasid Eesti elanikud televiisorit keskmiselt 3 tundi ja 1 minut päevas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisor
Televiisor Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Juulis 2012 vaatasid Eesti elanikud televiisorit keskmiselt 3 tundi ja 1 minut päevas.

Eestlased veetsid telerite ees 2 tundi ja 53 minutit ning mitte-eestlased 3 tundi ja 19 minutit päevas, selgub TNS Emori teleauditooriumi ülevaatest juulikuus.

Eestlastel jagunes telekanali jälgimiseks kulunud aeg esmajoones Kanal 2 (20.4%), ETV (19.7%) ja TV3 (16.4%) vahel ning mitte-eestlastel PBK (21.0%), NTV Mir (13.3%) ja RTR Planeta (8.9%) vahel.

20 vaadatuima saate edetabeli pani ülekaalukalt kinni jalgpalli EM’i Hispaania ja Itaalia finaalkohtumine. Vutikohtumist jälgis ETV kanalilt tipphetkel koguni 211 000 vaatajat. Populaarsuselt teine oli samal kanalil «Eesti mäng», mis kogus ekraanide ette 112 000 silmapaari.

Ootuspäraselt leiab tabelist kõrgetelt kohtadelt ka Londoni olümpiat ja selle avamist kajastanud saated - «Londoni olümpiamängude eel» tabeli kolmandal real 106 000 televaatajaga ja «Londoni XXX suveolümpiamängude avatseremoonia» 96 000 vaatajaga tabeli seitsmendal positsioonil.

Erinevate kanalite lõikes vaadati enim uudisliku sisuga saateid, filme ja telesarjade korduseid.
 

Täpsemate tulemustega saab tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles