Kuhu kadusid, Vändra-Aveli?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aveli Abel ja tema ema Ruta
Aveli Abel ja tema ema Ruta Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

«Aidake üles leida Vändra-Aveli! Ta oli mu lemmik! Mis temast küll saanud on?» küsib Elu24 fänn.

Elu24 jätkab hoogsalt kustunud staarikeste otsinguid. Viimati palusime lugejatelt abi staar-DJ Ryan Angelose leidmisel, mis meil ka suurepäraselt õnnestus.

Nüüd palume abi Vändra staarkaunitari leidmisel!

Aveli Abel, kuid tuntud kui Vändra-Aveli, on/oli Eesti amatöörfotomodell

Ta võitis 2007. aastal ajakirja FHM Eesti konkursi FHMi Kaanestaar 2007, millel oli tuhatkond osavõtjat. Konkursivõidule järgnes seltskonnaajakirjanduse intensiivne huvi mitme aasta vältel ning blondi kaunitari tähelend meie kohalikus konnatiigis.

Aastal 2007 tegi Vändra-Aveli ka lühikese tähelennu Kanal2s, millest siinkohal ka üks stiilinäide:

«Poliitika huvitab mind küll. Ma olen ise ka Isamaliidus, aga ma pole seal eriti tihti kohal käinud. Ministrite tegemistest ei tea midagi.»

FHMi kaanetüdruk Aveli Abel rääkis 2008. aasta alguses Eesti Ekspressile oma päevast ja vaadetest elule

Hommikul võiks ma kaheteistkümneni magada. Ma võiks kaheni ka magada, kui saaks. Aga kool hakkab pool üheksa ja tund aega varem pean ma tõusma. Meikida ma hommikul eriti ei viitsi. Jumestuskreemi tõmban peale, rohkem ei tee midagi.

No minu meelest on keskeriharidus parem kui keskharidus - saab mingi ameti ka selgeks ja söögitegemise oskus ei jookse ju kellelgi mööda külgi maha.

Praegu ma ei ole kaua solaariumis käinud, midagi kaks kuud, aga ega ma valgemaks enam ei lähe ka. Suvel käin enne randa minekut solaariumis ära. S e l l i s e n a ma küll randa ei lähe!

Bikiine on mul hästi palju - punased, mustad, kirjud, roosad, valged... Osa on sellised läikivad, säravad. Bikiine on mul kõiki värve. Rohelisi ei ole, aga rohelised mulle ei meeldiks ka.

Ma t õ e s t i ei tea, palju mul kuu jooksul raha kulub - pole kokku löönud. Meikide peale läheb küll jube palju, jumestuskreemi peale eriti. 650 krooni maksavad geelküüned, iga kuu tagant tuleb hoolduses käia.

Mul on üldse jube palju riideid. Teksapükse on üle kümne paari. Saapaid ka. Sadat küll mitte, ma pole kokku lugenud.

Kinos ma vaatan õudusfilme ja komöödiaid. Mulle meeldis see film, mille nimi oli «Saag» ja kus last inimestel käsi ja jalgu otsast ära.

Seni olen ma ema töö juures sekretär olnud ja müüa olen aidanud. Ema peab mul kaht poodi ja isal on tankla.

Praegu elan oma mehe majas Pärnus. Pärnus on hea rahulik, siin on väga tore elada. Tallinnas on liiga tihe liiklus.

Vändra-Aveli: ma ei ole mingi Vändra Aveli!

Mis Vändra Aveli ja Vändra Aveli, ma ei ole mingi Vändra Aveli! Ma isegi ei e l a Vändras!

Ajakiri Just pani mulle selle nime ja nüüd kõik räägivad nii. Et ma vahepeal natuke aega Vändras elasin, et tee mind veel Vändra Aveliks!!!
 

Ma olen Aveli Abel. Ja hüüdnimi on mul Pammy. Ma olen Rate.ee's ka selle nime all.

2008. aasta suvel omistati Vändra-Avelile Eesti maitsetuma staari tiitel

Pärast seda, mil kaunitarile omistati Eesti maitsetuma staari tiitel, teatas Aveli, et enam ta meediaga tegemist ei tee.

Staar vahetas ära ka kõik oma telefoninumbrid, et ajakirjanikud teda enam kätte ei saaks. Isegi varem nii jutukas Aveli ema, Ruta Avent keeldus igasugusest koostööst meediaga.

Kuid kuhu on meie kunagine lemmiksaar nüüd kadunud!? Kas Vändra-Aveli peletasid tõesti areenilt liig kurjad ajakirjanikud?

Võib-olla oled sina temast miskit kuulnud?

Kiika meenutuseks ka pildigaleriid kunagisest Maarjamaa kuumimast staarist, Vändra-Avelist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles