Äge! Eestis filmiti esimest korda 360-kraadine muusikavideo!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsmus filmiti esmakordselt 360-kraadise kaameraga
Lipdubi muusikavideo, kus osales kolmsada noort Baltiriikidestja mujalt
Euroopast
Käsmus filmiti esmakordselt 360-kraadise kaameraga Lipdubi muusikavideo, kus osales kolmsada noort Baltiriikidestja mujalt Euroopast Foto: Kertin Vasser

Eelmisel nädalal filmiti Käsmus esmakordselt 360-kraadise kaameraga Lipdubi muusikavideo, kus osales kolmsada noort Baltiriikidest ja mujalt Euroopast.


Eksklusiivse Babahh Productions kaameraga saab vaataja ise videos ringi liikuda ja valida endale sobiv vaatenurk, kust tegevust jälgida.

Camp of Hip Hop tänavatantsulaagris Käsmus filmiti Lipdubi videot juba teist korda ning seekord osalesid laagris maailma superstaaridega koostööd teinud koreograafid USAst, Rootsist, Prantsusmaalt ja Saksamaalt.

Lipdubi näol on tegemist muusikavideo jäljendamisega ning see koosneb “kaasa laulmisest/suu liigutamisest”, näitlemisest ja muusikast.

Lipdubi video filmitakse jooksvalt ühe võttena, seega on väga oluline on kiirus, detailid ja osatäitajate õige ajastus.

Video tootmisega tegeleb Babahh Productions ja alates tänasest saab seda jälgida veebiaadressil www.babahh.com/client/COHH.

Vaata muusikavideot SIIT! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles