Kuidas pääseda tasuta Lady Gaga kontserdile?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: AP/Scanpix


25. augustil esineb Tallinna Lauluväljakul maailma popstaar number üks - Lady Gaga. Suurejooneline ball-kontsertetendus leiab aset lauljatari uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames.


Pea igal Lady Gagal kontserdil asub laval spetsiaalne fänniala Monster Pit, kuhu ei ole võimalik raha eest pileteid osta - ükski pilet või piletipakett ei taga seda automaatselt. Monster Pit’i pääsevad vaid artisti esindajate poolt valitud Lady Gaga fännid-piletiomanikud, kes show päeval varakult kohale ilmuvad ning on ekstravagantsele ballile vastavalt riietunud. Monster Pit’i pääsemiseks panevad erinevate riikide fännid fantaasia lendama, et originaalseid kostüüme välja mõelda.

Eesti tuntud stilisti Ženja Fokini sõnul loodab ta väga, et ka Eesti fännid suudavad 25. augustil Lady Gaga esindajaid üllatada. «Lady Gaga on tuntud oma pöörase välimuse poolest. Temast on saanud tänapäeva moemaailma ikoon. Ka fännid jälgivad tähelepanelikult oma iidoli tegemisi ning on alati valmis nii lemmikartisti kui ka teineteist üllatama. Igal Lady Gaga show'l toimub tõeline fännide kostüümiparaad ning ma juba ootan suure huviga, mida meie kohalikud «väikesed koletised» on võimelised ette võtma,» lisas Fokin.

Alates teisipäevast, 7. augustist korraldatakse koostöös stilist Ženja Fokiniga konkurss, mille raames valitakse parim fännikostüümiidee. «Kutsun fänne üles joonistama enda poolt väljamõeldud lahedaid kavandeid või tegema kollaaže - nii arvutis kui paberil. Seejärel palume ideed meile saata. Kindlasti tasub juurde kirjutada, kust pärineb kostüümi idee ning mida sellega öelda tahetakse. Valime paremad välja ja paneme rahvahääletusele. Võitjale jagan tema soovi korral ka nippe, kuidas kostüümi paremini kokku panna. Ühe sõnaga, ootame ideid, kus fantaasial piire ei ole. Elage end välja ning pange loovus tööle. Maailma number üks Lady Gaga märksõnaks on alati moehullused, kus ebareaalsus saab reaalsuseks! Iga fänni unistus on näha oma lemmikartisti vaid mõne meetri kauguselt ning ma usun, et selle nimel tasub vaeva näha,» lisas Fokin.

Fännid saavad saata kostüümide kavandeid ja kollaaže koos kirjeldusega e-mailiga aadressile ladygaga@bdg.ee või postiga, aadressile BDG Music, Estonia pst. 9, Tallinn kuni 14. augustini. Võitja pääseb koos kolme sõbraga kontserdile tasuta!

Maailma popstaar number üks Lady Gaga esineb 25. augustil Tallinna Lauluväljakul uue maailmaturnee «The Born This Way Ball» raames. Show erikülalistena astuvad lavale Briti glämmroki ansambel The Darkness ja DJ Lady Starlight.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles