Sir Elton John: Madonna näeb välja nagu laadaplatsi lõbutüdruk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: SCANPIX

Sir Elton John nimetas Madonnat laadaplatsi lõbutüdrukuks ning väitis, et naise karjäär on läbi.

Mees vihastas Madonna peale, sest naine julges halvasti öelda superstaar Lady Gaga kohta. Viimane on Eltoni ja tema abikaasa David Furnishi 19-kuuse lapse ristiema.

Madonna on Gagat kritiseerinud nii naise lavakostüümide kui lugude tõttu. Mitte vähem kirevate hilpudega laval kepslev Madonna väitel on Gaga hitt «Born This Way» väga mitmel moel sarnane tema enda 1989. aastal loodud hitiga «Express Yourself».

Elton mustas Madonnat Austraalia uudistesaates «Sunday Night». «Miks ta selline õudusunenägu on? Vabandust, aga tema karjäär on läbi. Kogu see tuur on olnud katastroof ja see ei saanukski mõne suurema l*****a juhtuda,» õelutses mees.

«Kui Madonnal oleks peas kõik korras, piirdunuks ta albumiga «Ray of Light» ning tantsimisest üldse eemale hoidnud. Aga ei, tal on vaja lavale tantsima ronida ja end tõestada … ta näeb välja nagu mingi f*****g laadaplatsi lõbutüdruk. Ja Gagat on ta ka väga jubedalt kohelnud,» jätkas Elton.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles