Metroseksuaal Neigaus astub staarjuuksur Lauri Pedaja jälgedes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meestele suunatud kosmeetika kasvatab turgu üle maailma.
Meestele suunatud kosmeetika kasvatab turgu üle maailma. Foto: Club Hollywood

Eesti esimene ja tõeline metroseksuaal on pidanud mitut iluametit, stilistist meikarini, kuid nüüd on jäänud vallutada veel viimane ilukants ja tiitel. Nimelt on ilumees vapralt astumas staarjuuksur Lauri Pedaja jalajälgedes.

Lennukas karjäär algas Vaidol peale kooli lõpetamist noorte moepoes Seppäla, kus ta töötas stilistina.

Samal ajal proovis mees karjääri teha ka muusikarindel, üllitades mitmeid silmatorkavaid muusikavideosid.

Alates detsembrist 2011 töötas Neigaus aga oma unelmate tööpostil -  mineraalmeigi firmas MicaBella jumestajana.

Samal aastal kribis staarmetroseksuaal ka Elu24 korraldatud maitsekaimalt riietuvate meeste küsitluses samale pulgale naistelemmik Koit Toomega ning hakkas tootma endanimelisi kuumi T-särke, et neid oma hullunud fännidele jagada

2011 aasta sügisel tegi Vaido Neigaus teles ka näitlejadebüüdi mängides Kanal 2 seriaalis «Saladused»  töömeest, kelle salajane pahe oli end riietada naiste riietesse.

2012 aasta alguses sai Metrobitch Neigausist kuum prillidisainer. Neigaus tunnistas, et oma šikimad vabaajarõivad ja esinemiskostüümid disainib ta ise.

Selle aasta kevadel jõudsid  Eesti turule müüki Black Star By Timati meeste ja naiste riided. Seoses rõivaturu laienemisega Maarjamaale, otsiti brändi jaoks ka kohalikke nägusid, kes sobiksid Black Star By Timati rõivaste sihtgruppi.

Väljavalituteks osutusid staarmetroseksuaal Vaido Neigaus ja õrnema soo esindajatest rõivadisainer Laura Sipelgas.

Nüüd on siis aeg küps, et  juuksuriametit proovida ning Maarjamaa staarjuuksurite rivvi astuda. Sel alal proovis metroseksuaal kätt ka hiljutisel Club Hollywoodi korraldatud Chick Flick iluüritusel.

Kiika pilte SIIT.

Kuidas sulle meeldib staarmetroseksuaali uus juuksevärv ja frisüür?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles