Kust Täpp küll need valged hambad sai?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täppi aka Mari-Leen Albersit sõimati hiljuti Elu24 kommentaariumis laminaathammaste ning võltspäevituse tõttu!
Täppi aka Mari-Leen Albersit sõimati hiljuti Elu24 kommentaariumis laminaathammaste ning võltspäevituse tõttu! Foto: elu24.ee

Täppi sõimati hiljuti Elu24 kommentaariumis laminaathammaste ning võltspäevituse tõttu! Naine oli nii mures ja kurtis probleemist ka sõbrannadele, et tegelikult olevat ta kasutanud JulgeNaeratada.ee hammaste valgendamise vahendeid ning käinud sooja päikese all päevitamas.

Probleemi kurtis Täpp ka oma blogis: http://blog.marileenalbers.com/

Keegi saatis mulle ükspäev mingi kommentaari mingi näitusepildi alt, Delfis või Elu24s, ma enam ei mäleta kus see oli, ja kommentaari point oli, et ma olen nii rõve, olenemata sellest, et ma olen alla võtnud, aga mu võltspäevitus ja laminaathambad on kohutavad. Ma pidin end pooleks naerma.

Tore, et ma siis just vahetult enne näitust Bulgaaria päikese alt tulin ja hambad on mul täitsa enda omad ja ainsaks «laminaathammaste» süüdlaseks saab pidada julgenaeratada.ee tooteid.

Niisiis – siin ma näen välja räme eit, kellel on võltspäevitus ja laminaathambad…

Mida arvad sina Täpi ilusatest hammastest ja kuldsest jumest? On need ehtsad või võltsid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles