Mida arvad Kerli Kõivu stilistivõimetest?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA Cosmopolitan pani lauljatar Kerli Kõivu maailma jubedaimalt riietuvate staaride rivvi
USA Cosmopolitan pani lauljatar Kerli Kõivu maailma jubedaimalt riietuvate staaride rivvi Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Vahel astuvad ka kõige moeteadlikumad staarid oma riietusstiiliga kahe jalaga ämbrisse, kommenteeris USA Cosmopolitan meie lauljatari Kerli Kõivu hiljutist moefopaad.

«OMG! Taolist stilistikat nägime viimati aastal 1999 Britney Spearisil üll...»

Nii kiljatas moepoltisei Cosmo rubriigis Worst Dressed Celebrities - Cosmopolitan.

Kerli kandis nimelt ühel hiljutisel ilutoodete üritusel musta lateksist toppi, mida kaunistas titeroosa kunstkarvakrae, musti sukki ja miniseelikut. Pikkust üritas lauljatar lisada, nagu alati, ladygagalike gigaplatvormkingadega.

Kerli on iseenda stilist

Kerli on pajatanud oma varasemates intervjuudes, et teeb enamasti oma rõivastuse ise. Isegi oma kingad ning ka paljud disainielemendid oma muusikavideodes.

Eriti pahandab aga Kerlit tõik, et teda püütakse võrrelda gigastaar Lady Gagaga. Elvast pärit ja hetkel LAs kuulsust niitev lauljatar kinnitab, et tema omapärased kostüümid on enamjaolt enda tehtud ja ta ei kuluta neile ulmelisi summasid.

«Minu stiil on erinev Lady Gagast, sest minu stiil on mulle omane ja ma ei ürita sellega inimesi šokeerida. Ma olen disainer, mitte ei kanna teiste inimeste hulle rõivaid,» pajatas nooruke lauljatar näiteks väljaandele PopChrush.

Millist stiili Kerli esindab?

«Kerli stiili on keeruline defineerida,» arvab üks Eesti tuntud moedisainereid. «Ta näeb vahel nii ingellik välja, kuid siis võib sind rabada lakknahast provokatiivsete platvormidega, mis on ilmselt ostetud mõnest stripipoest.»

«Kerli ei ilmu pressi ette kunagi ka ilma koomiksikangelasi meenutava meigita. Näib, et tema lemmikuteks on just Jaapani koomiksikangelastele omased soengud, mida rõhutavad efektsed retuusid või sukad.»

Kerli on ka ise tunnistanud, et ostab tõepoolest värvikaid asju odavatest stripipoodidest, lisades neile meelepäraseid ja pilkupüüdvaid kaunistusi.

Kiika pildigaleriid Kerli efektseimatest moeröögatustest! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles